MHP Yozgat Milletvekili Sedef’e yeni görev

MHP Grup başkanlığı tarafından Dijital Mecralar Komisyonuna MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef seçildi.

Konuyla ilgisi olarak Sedef, basın bildirisi yayınladı.

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef:

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla MHP Grup başkanlığımız tarafından Dijital Mecralar Komisyonuna seçilmiş bulunmaktayım.

Milletvekili olarak seçildiğimiz günden bu yana Yozgat ve Yozgatlı hemşerilerimize hizmet etme yolunda tüm gayretimizi sarf ediyoruz. Meclis çalışmalarının tamamına neredeyse eksiksiz katılıp Yozgat ve Yozgatlının hakkını hukukunu korumak için çalışıyoruz.

Geçtiğimiz aylarda Meclis Genel Kurulunda Ülkemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan ve alanında ciddi boşluklar yaşanan Dijital Mecralar Komisyonu kurulması kararı alındı.

Bireylerin kişilik haklarına, özel hayatın gizliliğine ve diğer temel hak ve özgürlüklere aykırı ya da çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimlerine zarar verici şekilde internet kullanımının önlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde Dijital Mecralar Komisyonugörev yapacak.

Ayrıca bu konularda uluslararası alanda kabul gören gelişmeleri izlemek, gelişmeler konusunda görüş ve öneriler sunmak, internetin hukuka uygun kullanımı konusunda kamuoyunu bilgilendirici etkinlik ve projeler yapmak görevlerimiz arasında olacak.

Şahsımı bu önemli göreve layık gören Başta Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey, Grup Başkan Vekillerimiz Sayın Erkan Akçay ve Muhammet Levent Bülbül’e şükranlarımı sunuyorum.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ifade ettiği gibi ‘’ Benim Aklım Hep Türkiye olacak’’, ‘’Benin Aklım Hep Yozgat Olacak’’.

Bu Haberi Paylaşın