Manzaralı parkurlarda koşarken doğanın tadını çıkarıyor

Oyunun ardından göl kenarında toplanan sporcular, müzik eşliğinde çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler. Ödül, üç güzel gölün manzarasını sunan Dağyenice’den gelen Dağyenice Ultra Yürüyüş Parkuru’nun kazananına verildi. 6K Göl parkurunda erkekler genel klasmanda Edis Emiroğlu birinci olurken, bayanlarda Ahu Kaya birinci oldu. 13K Ateş Pistinde erkekler birinciliği Hamza Karakaş alırken, bayanlarda Ayşegül Akdoğan birinciliği elde etti. 32K su parkurunda erkeklerde Can Ayaz birinci, kadınlarda ise Tülin Okyay birinci oldu.​ Ayrıca ödül töreninde 40-, 40+, 50+ ve Paralimpik pist kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem dereceye girenlere ödül ve kupa takdim ederek yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Başkan Erdem, doğa ile sporu buluşturan yarışmalara destek vermekten onur duyduklarını, daha nice organizasyonlarda bir araya gelmeyi umduklarını söyledi. (İHA)

Kulübün Göztepe’deki hisselerinin çoğuna sahip olan ve Mart ayında başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Sepil, transfer süreciyle ilgili çalışmaları hızlandırırken, bahisbeta kulübe yakın kaynaklardan birinin aranan ismin ortaya çıktığı öğrenildi. Danimarkalı iş ve spor şahsiyeti Rasmus Ankersen, Türk futbolunun çınar ağacı Göztepe’nin yeni sahibi oldu. Danimarkalı iş ve spor figürü Rasmus Ankersen, anlaşmayı sonuçlandırmak için bir süredir İzmirli yetkililerle görüşüyor. Yakında resmi bir açıklama beklenirken, Rasmus Ankerson’ın kariyeri hayranlar arasında merak konusu oldu.

Rasmus Ankersen kimdir ve serveti ne kadardır? Rasmus Ankersen kaç yaşında ve nereli?

Rasmus Ankersen, 22 Eylül 1983’te Danimarka’nın Tjorring kentinde doğdu. Ankerson, ülkesinde futbola başladı ve 18 yaşında Midtjylland’a karşı ilk maçında ciddi bir sakatlık yaşadı.

Bu Haberi Paylaşın