İsteği üzerine Elgin Ataman’ı gönderme sonucunu verdi

İki şirket arasındaki rekabet, Sony’nin memleketinde şiddetle devam ediyor. Bu, geçen hafta Xbox Series S’nin 9-15 Mayıs tarihleri ​​arasında 6.120 adet sattığı, PS5 ve PS5 Digital Edition’ın ise toplam 2.693 adet sattığı anlamına geliyor.

Son zamanlarda, Nintendo’nun taşınabilir el oyun konsolunun toplam satışlarının PlayStation 4’ü geçtiği ortaya çıktı. Bu durum 9 Mayıs’tan 15 Mayıs’a kadar değişmedi. Mevcut veriler aşağıdaki gibidir:

Beşiktaş, sezonu Konyaspol’ü 1-1 mağlup ederek tamamladı. Valerian İsmail yönetimindeki ligin son 8 haftasında Siyah Beyazlı ekip, 3 galibiyet ve 4 beraberlikten 13 puan topladı. Valerien Ismael, hem futbol hem de oyuna müdahalesi açısından takıma beklenen patlamayı getiremedi. Fransız teknik adam, bundan sonraki aşamada Beşiktaş’ı daha iyi göstereceklerini belirterek, “Beşiktaş’ta oynamanın ne demek olduğunu bilen oyuncularla birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sezonu Malatya galibiyeti ve tonla golle bitirin, Fenerbahçe’nin gündeminde kalmayın… Sarı-lacivertli forma giymeyi planlayan Jorge Jesus, maçın sonunda trinkbet onlara veda etti. Toplum, Başkan Arikoç’un uzun süredir birlikte olduğu Portekizli teknik direktörü resmi açıklamasına sabırsızlanırken, Portekiz medyası bir adım daha ileri gitti ve İsa’nın geçişlerinin bir listesini yazdı. Record’a göre, Jesus’un Fenerbahçe’de görmek istediği oyuncular arasında eski öğrencisi, pivot Harris Seferovic ve Estoril’in 10 numarası Andre Franco var.

Benfica’nın, kadroya alınmaması düşünülen Arnavutluk doğumlu İsviçreli forvet Harris Seferovic karşılığında ilk görüşmede Fenerbahçe’den 10 milyon avro talep ettiği iddia ediliyor. Peta Musa’nın transferinin ardından gözden düşen 30 yaşındaki forvet için talep edilen rakamların yüksek olduğunu gören Sarı Mavililer indirim istedi. Aynı haberde, Jesus Fenerbahçe’ye verdiği söylenen bir diğer isim de Estoril’de forma giyiyor.

Bu Haberi Paylaşın