Maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı

Son dönemde bilhassa Galatasaray ‘ın pazarlıklarda büyük aşama kaydettiği Florian Grillitsch transferi için yeni bir gelişme yaşandı. Sky Austria, Hoffenheim’den ayrılan ve bonservisini eline alan 26 yaşındaki ön liberonun talibinin oldukça bulunduğunu yazdı.

Haberde; Türkiye’den Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ‘un, Avusturyalı futbolcuyu istediği yazarken, Grillitsch’e İtalya ve İngiltere’den de ilginin olduğu açıklandı.

Tecrübeli oyuncunun bir an evvel yeni takımına uyum sağlaması ve biçim olarak üst seviyeye çıkması için de en kısa sürede kararını vermek istediği, kulüplerle görüştüğü kaydedildi.

Florian Grillitsch geçen sürem Alman ekibinde ön libero olmasına karşın daha oldukça stoperde vazife yapmış oldu ve 18 maça çıktı.

Aysu Türkoğlu ve ailesi geçtiğimiz yıl Manş Denizi’ni geçme hedefine ulaşmak için Bodrum Belediyesi’nin desteği ve kendi imkanlarıyla enobahis başvurmuş ancak salgın nedeniyle kabul edilmemişti. Manş Denizi’ni geçme idealinden vazgeçmeyen Aysu Türkoğlu, bu yıl tekrar başvurdu ve kabul edildi. Daha önce Manş Denizi’ni geçen Türkoğlu Bengisu Avcı Erdoğan tarafından eğitildi. Erdoğan, 2018’de 11 saat 29 dakikada Manş Denizi’ni en hızlı geçen  açık hava yüzücüsü oldu. Aysu Türkoğlu Cuma günü İngiltere’nin Dover kentine gidiyor. Aisu, hava ve deniz koşullarının yüzmeye uygun olduğu 28-31 Temmuz tarihleri arasında Manş Denizi’ni geçmeyi umuyor.

Bu Haberi Paylaşın