Maçın ardından “sarı-kırmızılı” takımdan Oğulkan Çağlayan açıklama yaptı

Seferovic’in asistini yapan Ogulkan Çağlayan, taktiksel olarak iyi bir oyun olduğunu söyledi. Okan Hoca, rakiplerine ikinci ve üçüncü alemlere geçerek oyunu ilerletmelerini gösterdi. İkimiz de Haris, Emre ve Solh ile başvurmak için baskı yaptığımız bir pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Top kalemize döndüğünde kontra atak yaptık. Harris de ikinci maçta ikinci golünü attı. Onu tebrik ederim. Umarım ilelebet bu aynı ruhla devam eder ve Galatasaray’ın gelişimine katkı sağlar. söz konusu.

Seperovich’e şan

Takımın yeni hamlesine övgüde bulunan Oğulkan Çağlayan, “Haris gerçekten çok iyi bir futbolcu. Kariyeri ve yaptıkları ortada. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. İyi oyuncularla oynadığımızda performansımızın artacağını düşünüyorum. Galatasaray en iyi yabancıları oynadı ve en iyi yabancılara sahipti. Arkadaşlarımızla çok güçlü bir ekip olacağız. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi çok üst düzey Türk oyuncularımız da var. Yabancılardan bahsederken elimizdeki Türk oyuncuları vurgulamamız gerektiğini düşünüyorum” dedi. Maçtan sonra izlenimlerini paylaştı:

“Takım yükselmeli.”

Portekizli teknik adam, Devler Ligi’ne veda etmekten hoşlanmadığını söyledi. Hepimiz maçın başından şu ana kadar raunt oynayacağımızı ilelebet giriş düşündük. İsmail Kızıl’da sadece 10 kişi kalmadı, aynı zamanda teşkilat yapılarını da kaybettiler. Geri çekildik ama takım savaşacak cesareti buldu ve penaltı değiştirildi ve gol olmadı. Bir kayıp vardı ve dışarıdan çeşitli emirler verdi ama olmadı. Mücadeleden dolayı takım başı dik ayrılmak zorunda.”

Bu Haberi Paylaşın