Logitech MX Anywhere 3 Kablosuz Farelerini Duyurdu

Logitech, gelişmiş geliştiriciler ve çalışmak için ihtiyaç duydukları her yerde performans, taşınabilirlik ve konfor arayan herkes için tasarlanmış düşük profilli fareler olan yeni MX Anywhere 3 ve MX Anywhere 3 için Mac Kablosuz Kompakt Farelerini duyurdu.

Fare, cam da dahil olmak üzere hemen hemen her yüzeyde, onu ev veya ofisinizdeki çeşitli çalışma alanlarına götürürken izleyecek şekilde tasarlanmış.

Yeni nesil MagSpeed ​​tekerleğine sahip MX Anywhere 3, saniyede 1000 satıra kadar sessizce kaydırır ve cırcır ile hiper hızlı mod arasında otomatik geçiş yaparak size kompakt bir farede en yüksek hassasiyeti sunuyor.

Uyumluluk
MX Anywhere 3, Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS ve Linux ile çalışır. Mac için MX Anywhere 3, macOS için optimize edilmiştir, iPad uyumludur ve Mac için USB-C’den USB-C’ye şarj kablosu içeriyor.

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik
Logitech MX Anywhere 3 ve Mac için MX Anywhere 3, Eylül 2020’den itibaren Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Logitech.com, BestBuy.com ve Amazon.com adreslerinde ve dünya genelinde seçkin perakendecilerde satışa sunulacak. Her iki fare de soluk gri renkte mevcut ve MX Anywhere 3 ayrıca gül ve grafit olarak sunuluyor.

Hem MX Anywhere 3 hem de MX Anywhere 3 için Mac için önerilen perakende fiyatı 79,99 ABD dolar.

Bu Haberi Paylaşın