Logitech G, Yeni Canlı Oyun Ekipmanları

Oyun teknolojileri ve donanımının önde gelen yenilikçi şirketi Logitech G, bugün kendini ifade etmeyi ve oyunun eğlenceli yanını kutlayan yeni bir oyun donanımı koleksiyonunu tanıttı.

Yeni Logitech G-Serisi Renk Koleksiyonunun en önemli parçası G733 LIGHTSPEED Kablosuz Oyun Kulaklığı.

Dört canlı renge sahip yeni G733 oyun kulaklığı, tarzınıza uyan ve oyun deneyiminizin dünyanızı daha iyi yansıtmasına yardımcı olan tam özellikli, kablosuz bir kulaklık.

Renk Koleksiyonunu: G203 ve G305 Oyun Fareleri ve G915 TKL Oyun Klavyesi.

Logitech G’nin genel müdürü Ujesh Desai, “Oyun, pop kültürünün daha büyük bir parçası haline geldikçe, kişisel ifade ve stil, oyuncu kimliğinin büyük bir parçası haline geldi,” dedi.

Oyun aksesuarlarından ürün ambalajına kadar, gri, beyaz ve siyah renkler tarihsel olarak oyun endüstrisine hakim oldu, ancak oyun daha çeşitli tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için genişledikçe, bu topluluk aracılığıyla kişisel ifade de değişiyor.

Sosyal medya aracılığıyla, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin ortaya çıkışı ve akıştaki hızlı artış, içerik oluşturucuların ekipmanı ve oyun odaları giderek daha fazla sergileniyor.

Bu oyuncuları, kullandıkları renkler ve bunların bireysel tarzları ve kişilikleri hakkında ne ifade ettiği konusunda daha fazla düşünmeye teşvik ediyor.

İçsel ifadeleri yansıtmak için çevredeki ortama yatırım yapmak daha sürükleyici bir oyun deneyimi sağlar ve Logitech G’nin yeni Renk Koleksiyonu bunu güçlendirir.

Bu Haberi Paylaşın