Lenovo Şimdiye Kadarki En Hafif ThinkPad’i Duyurdu

Lenovo, premium X1 portföyünün en son üyesi ThinkPad X1 Nano’yu tanıttı.

907 g ağırlığındaki en hafif ThinkPad, inanılmaz derecede tüy kadar hafif bir pakette performans ve işlevsellik için yeni bir çığır açıyor.

Lenovo’nun Intel Evo platformunu temel alan ve 11. Nesil Intel Core işlemcilerle desteklenen ilk ThinkPad’i olan X1 Nano, olağanüstü pil ömrünü korurken üstün hız ve zeka sunar.

Büyüleyici görseller, 16:10 en boy oranına sahip dar çerçeveli 13 inç 2K ekran aracılığıyla sunulur ve dört hoparlör ve dört 360 derecelik mikrofon, görsel-işitsel yetenekleri geliştirir. Gerçek anlamda sürükleyici bir kullanıcı deneyimi için X1 Nano, Dolby Vision ve Dolby Atmos’u destekler.

Lenovo bugün ayrıca dünyanın ilk katlanabilir bilgisayarı ThinkPad X1 Fold’un siparişe hazır olduğunu ve birkaç hafta içinde gönderileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Bir mühendislik yeniliğinin zirvesi olan X1 Fold, Intel Hibrit Teknolojili Intel Core işlemciler tarafından sağlanan ve Intel’in Project Athena inovasyon programı ile mümkün kılınan yeni bir bilgi işlem kategorisini tanımlayan devrim niteliğinde bir taşınabilirlik ve çok yönlülük karışımı sunar.

Akıllı telefonlardan, tabletlerden ve dizüstü bilgisayarlardan hepimizin bildiği tanıdık işlevselliği, çalışma, oyun, oluşturma ve bağlanma şeklinizi sonsuza kadar yeniden şekillendirecek tek bir katlanabilir PC cihazında harmanlıyoruz.

İsteğe bağlı 5G ile, bağlantı hızınızın daha güvenli ve mümkün olduğunda optimize edildiğine ve ThinkShield güvenlik özellikleriyle daha iyi korunduğunuza güvenebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın