Lenovo 5 yeni Yoga Dizüstü Bilgisayarını duyurdu

Lenovo, stil, güç ve taşınabilirliği bir araya getiren beş yeni Yoga tüketici dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Cesur yeniliklerle birinci sınıf deneyimler ve rafine işçilik sunmak üzere tasarlanan Lenovo Yoga, en zeki tüketiciler için daha akıllı teknolojiyi gündelik bir gerçeklik haline getirmenin ön saflarında yer alan birinci sınıf tüketici PC alt markası oldu.

Bu nedenle, ister videoların peşinden koşmak, yazın en sıcak melodilerinin keyfini çıkarmak, ister içerik oluştururken tam donanımlı bir multimedya deneyimine ihtiyaç duymak isteyin, güçlü Windows 10 performansı ve optimize edilmiş Alexa gibi çeşitli akıllı özelliklerle hepsini ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Pil ömrü, hızlı şarj ve süper hızlı Wi-Fi 6.

Daha iyi birbirine bağlı bir dünya üretmek için başarılı ince ve hafif dizüstü bilgisayarlar üzerine tüketicilere en yeni işlemci seçeneklerini sunuyor.

Ultra ince Lenovo Yoga Slim 7i5 (13 inç), yeni nesil Lenovo Yoga Slim 7i Pro (14 inç) ve 14 inç ve 15,6 inç olarak sunulan yeni taşınabilir 2’si 1 arada Lenovo Yoga 7i5 dizüstü bilgisayar, yeni nesil Intel Core işlemcilere sahip.

14 inçlik şık Lenovo Yoga Slim 7 Pro, birinci nesil Lenovo Yoga 6 (13,3 inç) dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarında olduğu gibi performansla da dolu.

Bu Haberi Paylaşın