League of Legends Oyununda Amaç Nedir?

League of Legends oyunu her şeyden önce bir takım oyunudur. Bireysel menfaatlerini peşinden gidip de skor kasmak takımın maç kaybetmesine sebep olabilmektedir. Her ne kadar kazanılan skorlar veya indirilen kuleler rütbesel anlamda ileriye götürecekse de kaybedilen maçlar her zaman dezavantaj olacaktır.

Bazı durumlarda oyuncuların sıklıkla tercih ettiği yöntemler arasında yer alan en ucuz elo boost kısa sürede oyunu kavramanıza büyük bir katkı sağlayabilir. Hızlıca seviyenizi yükselterek daha iyi rakiplerle oynamanıza olanak sağlamaktadır.

Oyunda öncelik oyunu kazanmanızı sağlayacak kuleleri almanız ya da skoru kazanmak olmaktadır. Şunu da unutmamak gerekir ki düşük bir oyun sonu skoru, maç kazanılsa bile ileri seviyelere(tier) çıkmayı yavaşlatacaktır. Bu sebeple de bireysellik ve takım oyunu arasındaki dengeyi de oturtabilmek gerekmektedir. İyi bir denge kurmak için takım arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak en büyük anahtar olmaktadır.

League of Legends Kule Alma Taktikleri

Her oyuncunun bildiği gibi oyunu kazanmak için kuleleri indirmek bir zorunluluk olmaktadır. Rakibin ne kadar kalesi pasif durumdaysa galibiyet o kadar yakın olmaktadır. Kuleleri indirmek için ise yeterli minyon ordusuna ve güçlü bir karaktere sahip olmak önem taşımaktadır. Rakip takım kuleye desteğe geldiği vakit büyük bir dezavantaja sahip olma ve kaçamama ihtimali mağlubiyeti hızlandırmaktan başka işe yaramayacaktır. Gerektiği durumlarda organize saldırılar koridor hakimiyetini kazanmayı sağlayacağı gibi kuleleri indirmeyi de hızlandıracaktır. Kulesi kalmayan ekip büyük bir azim sağlamazsa savunmasız ve çok uzun yaşamayacak bir ekip olmaktadır.

League of Legends Skor Kasma Taktikleri

Özellikle bir koridora birden fazla akıncının sıkışması durumunda skorların bölüşülme durumu gelişiminizi yavaşlatabilmektedir. Bu durumda fazlalık durumundakiler aralarında anlaşıp ihtiyacı olan bölgeye gitmesi önem taşımaktadır. İkinci taktik kaçmanız ya da kalmanız gereken durumu bilmektedir.

Oyunda skor kasmanıza yarayan yöntemlerden biride www.eloboosturkiye.com oluyor. Genellikle uziboost.com tarafından gerçekleştirilen bu yöntem oyuncuların güvendiği sistemler arasında bulunuyor. Aynı zamanda karakter seçimine göre ustalık puanı da belirleyebilirsiniz.

Oyunda yer alan LOL karakterleri, birbirinden farklı özellikleriyle oyuncuların seçimine suunlmaktadır. Rakibi indirip skorunuzu arttırma şansınız varsa son darbeyi vurduktan sonra kaçmaya başlamak ve her zaman kaçış için bir b planı hazırlamak mantıklı olmaktadır.

 Takım arkadaşınızın karşılaştığı rakibi keserek skorunu almak skorunuzu arttırmanız da yardımcı olabilir lakin bunu ona yardım etme amacı ile yapmazsanız aranızda anlaşmazlık ihtimali de vardır. Eğer koridorda büyük bir üstünlük sağlanmakta ise rakiplerinizin yardım etmek için o bölgeye akın edeceğini bilerek karşı bir örgütlenme hazırlamak konusunda acele etmek gerekmektedir.

Bu Haberi Paylaşın