Land Rover Defender Hard Top ticari versiyonu satışa sunuldu

Yeniden doğmuş 4×4’ün iş odaklı, kısa dingil açıklığına sahip versiyonu KDV hariç 347 bin Lira’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Üç kapılı, kısa dingil açıklığına sahip Defender 90 ve beş kapılı, uzun dingil mesafeli Defender 110 gövde stillerinde sunulan Hard Top modelleri, standart otomobilin arazi yeteneklerini korurken, daha fazla kargo kapasitesi için arka yolcu koltuklarından da feragat etmiş.

Hard Top fiyatları İngiltere’de 90 için 35.820 £ ve 110 için 43.012 £ ‘dan başlıyor. Her iki versiyon da D200, D250 ve D300 Ingenium dizel motorlar ve akıllı dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

Hard Top 90’ın toplam yük kapasitesi 1355 litre iken 110, 2059 litre taşıyabilir. Yük alanı, kargo alanını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış döşeme altı istifleme ile tam yükseklikte bir bölme ile yolcu bölmesinden ayrılıyor.

Ticari Defender ayrıca 3500 kg’a kadar çekebilir ve daha fazla yolcu esnekliği için isteğe bağlı üçüncü bir merkezi atlama koltuğu ile donatılabilir.
Müşteriler ayrıca boş yan panelleri kullanarak kendi ısmarlama tabelalarını ekleyebilirler.

Defender Hard Top, 1950 yılında , Seri 1 Land Rover için çıkarılabilir bir tavan piyasaya sürüldüğünde İngiliz markası tarafından kullanılan ve Land Rover’ın Özel Araç Operasyonları bölümü tarafından geliştirilmekte olan Hard Top adını yeniden canlandırıyor.

Bu Haberi Paylaşın