Konyaspor’da kaleci Serkan hiçbir takımla anlaşamadı

Süper Ligde yaz transfer dönemi sona erdi. İttifak Holding Konyaspor bu süreçte 3 tane kaleci, 2 santrfor, 3 orta saha, 2 de stoper transferi gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı ekip kaleye İbrahim Sehiç, Ertan Ersu ve Eray Birniçan’ı transfer etti. Orta sahaya ise Samuel Eduok, Musa Çağıran’ı alan Konyaspor Fenerbahçe’den Oğuz Kağan Güçtekin’i kiraladı. Anadolu Kartalı stoper mevkisine ise Adil Demirbağ ve Ahmet Çalık takviyesini yaptı.

HARCAMA LİMİTİ SIKINTISI

Santrfor mevkisi için yoğun bir transfer mesaisi yapan Konyaspor yönetimi birçok isimle temasa geçmesine rağmen harcama limiti ve maddi imkânlar nedeniyle bu transferleri gerçekleştiremedi. Yeşil-beyazlı ekip golcü olarak 1.Ligde mücadele eden Sokol Cikalleshi ve Kayserispor’dan ayrılan Artem Kravets ile anlaştı.

SERKAN VE HURTADO SEZON SONUNA KADAR TAKIMDA

Konyaspor’un yollarını ayırmak istediği iki isim takımda kaldı. Kaleci Serkan ve müzmin sakat Paolo Hurtado sezon sonuna kadar takımda olacak. İki isime de lisans çıkartan yeşil-beyazlı ekip bu oyuncuların yıllık ücretlerini ödeyecek. Serkan Kırıntılı için bonservis bekleyen Konyaspor yönetimi Hurtado için ise karşılıklı fesih yapmak istiyordu. Ancak yönetimin bu hamleleri karşılık bulmadı.

[Merhabahaber]

Bu Haberi Paylaşın