Kemoterapiler geçirerek hastalığı atlatmaya çalıştı

Yakın zamanda geçirdiği boyun deformitesi nedeniyle hastalığı vücudunun çeşitli bölgelerine yayılmış. Almaly son 5 aydır yatalak. Hastalığın alevlenmesinden öldü.

8-9 Haziran 2019 tarihlerinde Bosna-Hersek’in Zvornik kentinde düzenlenen Balkan Gençler  Judo Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan milli takım, Atina’da düzenlenen 2019 Avrupa Gençlik Kupası’nı da beşinci sırada tamamladı. Nurdan Almali, Sivas’taki Tekke Yukarı Mezarlığı’nda yaptığı anma duasının ardından son yolculuğuna çıktı. (DHA)

Teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk’u oturtan Galatasaray , önümüzdeki sürem şampiyonluğa oynayacak kuvvetli bir kadro oluşturmak için transferde düğmeye bastı. Çalışmalarını dört koldan yürüten Sarı-Kırmızılılar’ın şimdi de dünyaca meşhur bir yıldıza kancayı taktığı öne sürüldü. ADN Radio, resmi web sitesi vesilesiyle paylaşmış olduğu hususi haberinde Cim-Bom’un İtalyan ekibi Inter’de forma giyen sadece bu yaz takımdan ayrılmasına kati gözüyle bakılan Arturo Vidal’e teklifte bulunduğunu duyurdu.

MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULACAK

35 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, kariyerinde daha ilkin Juventus, Barcelona ve Bayern Münih şeklinde Avrupa devlerinde de top koşturmuştu. Tecrübeli futbolcunun handikap ardında Brezilya ekibi Flamengo da bulunuyor. Sadece Vidal’ın Avrupa’da kalmaya hazır olduğu haberini duydum. Inter ile sözleşmesi 2023’te sona eren oyuncu için herhangi bir transfer ücreti beklenmiyor. İtalyan ekibi onu bir sonraki kadroda düşünmüyor. Maaş yükünü hafifletmek için bu yola gideceğini söyledi.

Yeterli flamenko gücüm yok

İtalyan takımında vergilerden sonra yılda 4 milyon euro  kazanan bir oyuncunun 3 milyon euro civarında  maaş alacağı açıklandı. Inter kalan 1 milyon Euro’luk farkı  ödeyecek. Flamenko’nun deneyimli oyunculara yılda 3 milyon euro teklif etmesi beklenmiyor. Bu nedenle Galatasaray favori konumunda.

Bu Haberi Paylaşın