Çetin gibi isimleri korumuş gibi görünüyor

Beşiktaş yönetiminin bir an önce defans hattına geçmesini istediği bildiriliyor. Abdulkerim Bardakchi ve Kazımdzhan Karatash’ın durumunda ise zamanı kaçıran Siyah Beyaz, şimdi hızlı atışlarla kampa transferler yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Memleketi Adana’nın takımlarından Adana Demirspor, Trabzonspor ve Galatasaray ile birlikte 24 yaşında kaleci adayı oldu. Adana Demirspor’un oyuncu için Sarı Kırmızılı ile temas kurduğu biliniyor. Göztepe’ye 2 yıl ilkin Adanaspor’dan gelip yabancı kalecilerin önünde 1 numaralı file bekçisi olan İrfan Can, ilk sezonunda 35, geçen sürem 32 maça çıktı. İrfan Can, Süper Lig’den düşen Göztepe’de mart ayında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının arkasından kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştığı queencasino için kadro dışı bırakıldı. Satış listesine konulmuş olan kaleciye dönüş yolu kapatılırken, bonservisinden iyi bir gelir elde edilmesi planlanıyor.

TURGAY ALTAY İMZALIYOR

Göztepe’de yeni dönemde teknik direktörlük görevini Turgay Altay’ın üstleneceği öğrenildi. Geçen sürem ilk teknik adamlık deneyimini Manisa Futbol Kulübü’nde yaşayan 42 yaşındaki çalıştırıcının pazartesi günü İzmir’e gelmiş olarak sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Öte taraftan Göztepe’nin yurtdışında forma giyen yabancı bir forvetle söz kestiği ifade edildi.

96’ncı Gazi Koşusu, yarın saat 17.15’te İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 2400 metre çim pistte 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılımıyla koşulacak. Yarış öncesinde Türkiye Jokey Kulübü (TJK), emekli olan ve şu anda at binmeye devam eden jokeyleri, kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdi. Organizasyon; Gazi Koşusunu 9 kere kazanma başarısı gösteren efsaneleşmiş jokey Mümin Deli’ın yanı sıra Süleyman Akdı benzer biçimde birçok eski jokeyi bir araya getirdi.

Bu Haberi Paylaşın