Kablonet Güvencesiyle Hızlı İnternet

Geçmişten günümüze kişilerin internet kullanımları ile alakalı en önemli sorunları internet hızı olmuştur.  Kullanıcıların bu  sorunu yaşama nedenleri ise genel olarak;

  • İnternet servis sağlayıcı kaynaklı alt yapı sorunları,
  • Farklı internet bağlantıları nedeni ile yaşanan sorunlar,
  • Modem kaynaklı yaşanan sorunlar,
  • Kablosuz ağ sağlayıcılarının fazla olması nedeni ile yaşanan sorunlar,
  • Bilgisayar kaynaklı yaşanan sorunlardır.

Yukarıda bahsedilen bu sorunlar artık Türksat’a bağlı faaliyet gösteren Kablonet fiber internet teknolojisi sayesinde geride kalmıştır. Uydunet internet teknolojisinin de  Kablonet’e geçmesiyle her kesimden kullanıcının ihtiyacına yönelik fiber internet, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeye başlamıştır.

Kablonet İle Hızlı Fiber İnternet Teknolojisi

Kablonet, diğer servis sağlayıcılarına göre fiber internet teknolojisi sayesinde hızlı internet hizmeti sunmaktadır. Ayrıca kullanıcılar, Kablonet teknolojisini kullanarak pek çok avantajdan yararlanmaktadır. Öncelikle Kablonet kullanıcılarına internet hizmetini her hangi bir sabit telefon hattına ihtiyaç duymadan Türksat uydu alıcıları sayesinde internet hizmeti sunmaktadır. Bu uydular sayesinde sunduğu internet hızıda kullanıcıların tarifelerine göre  10- 100 Mbps arasında değişmektedir. Kullanıcılar, belirledikleri tarifelere göre de ayda bir kez hız değişikliği yapabilme hakkına sahiptirler. Kullanıcılar bu hizmetlere kendi temin ettikleri modemler ile sahip olabilmektedir. Kullanıcıların tüm bu avantajlardan yararlanabilmeleri için ise bulundukları şehirde Kablo TV teknolojisinin olması gerekmektedir.

 Şuan Uydunet bu teknolojiyi kullanıcılarına 24 ilde kesintisiz sunmaktadır. Eğer bu 24 ilde yaşıyorsanız  Kablonet teknolojisinden yararlanmak için abonelik başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Abonelik başvurularını ise kullanıcılar, abonelik merkezlerinden ve çağrı merkezlerini arayarak gerçekleştirebilir.

Ekonomik Ve Hızlı Fiber İnternet Teknolojisi

İnternet servis sağlayıcılığı adına daha önce kullanılan bakır kablolar; üretim teknolojilerinin ihtiyaçları karşılamaması ve kesit incelikleri gibi durumlardan dolayı günümüzde yerine hızlı ve kesintisiz hizmet sunan fiber internet teknolojisine bırakmıştır. Güvenli ve kesintisiz internet hızı ile kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunan Kablonet de fiber optik altyapısı sayesinde bu hizmetten kullanıcılarını yararlandırmaktadır. Güçlü bir alt yapıya sahip olan Kablonet, bu hizmetleri  7’den 70’e her kesime ulaşması için kampanyalar yaparak uygun tarifeler üzerinden sunmaktadır.  Siz de ihtiyacınız olan internete Kablonet teknolojisiyle sahip olmak isterseniz iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın