İzmir En İyi Oto Ekspertiz

2. el otomobil satın alırken, alacağınız arabayı ustaya gösterme devri artık sona erdi. Devir teknoloji devri. Teknolojinin nimetlerinden diğer bütün sektörlerde olduğu gibi otomotiv sektörü de faydalanıyor. Artık teknolojik cihazlarla ikinci el araçların tüm kontrolleri yapılıyor ve yazılı bir halde rapor hazırlanıyor. Kaliteli, standartlara uygun, uzman bir ekip ve teknolojik cihazlar kullanarak yapılan testlerde arabalarda kontrol edilen özellikleri ise şu şekilde sıralamak mümkün;

            Motor Performansı Testi

            İzmir oto ekspertiz alanında öncü bir konuma sahip firmamızda aracınızın motor testi çeşitli cihazlar kullanarak yapılır. Bu sayede araçların motor gücü ve torku ölçülmüş olur. Bu bize motorun mevut performansının dışında ileride kullanabileceğiniz ömrü biçmeye yönelikte fikirler verir. Ekibimiz bu rakamları oldukça şeffaf bir şekilde yorumlar ve size en yalın hali ile tüm bilgileri bütün çıplaklığı ile aktarır.

            Arıza Tespit ve Kontrol

            Buca oto ekspertiz hizmetlerine ulaşabileceğiniz firmamız, oto arıza tespit cihazlarını kullanarak arabaların motorlarında veya elektronik akşamlarda bir arıza olup olmadığı kontrol edilir. Tespit edilen arızaların boyutu da belirlenerek arabanın genel durumu ortaya konulmuş olur.

            Boya ve Kaporta Testi

            Herhangi bir otomobil satın alırken en çok dikkat edilen şeylerden biriside arabanın boya durumu ve kaportanın işlem görüp görmediğidir. Elektronik olarak tüm kaporta kontrol edilir ve araçların boya, kaporta durumları tespit edilir. Ayrıca elektronik cihazların dışında uzman kadromuzun yapmış olduğu ustalık analizleri sizlere elektronik cihazlar ile birlikte harmanlanarak taktim edilir.

            Alt Kontrol Testi

            Araçların alt takımlarının kontrol edilmesi çok önemlidir. Araçların alt kısmının herhangi bir darbe alıp almadığı incelenir. Bu sayede ön takım ve bütün alt aksam kontrol edilmiş olur. Amortisörler, helezonlar, rot başları gözle görülmeyen ama değiştirilmek istendiğinde de oldukça fazla masraf çıkaran otomotiv parçalarıdır. Biz tüm her şeyi sizin yerinize tüm çıplaklığı ile değerlendiriyoruz.

Gaziemir oto ekspertiz arayışında olan müşteriler için tüm bu hizmetler firmamız tarafından eksiksiz şekilde sunulmaktadır.

Fren Testi

             Buca oto ekspertiz alanında en iyilerden olan firmamız, araç fren testi yapmaya yarayan cihazlar sayesinde araçların fren durumları belirlenir. Detaylı fren raporu sayesinde fren sistemindeki sorunlar tüm detayları ile birlikte ortaya çıkartılır.

            Yanal Kayma Testi

            İzmir oto ekspertiz hizmeti verenmerkezimizde, 1 km boyunca direksiyona dokunulmadığı takdirde arabanın direksiyonun ne kadar kaydığı tespit edilir.

            Oto Ekspertiz Raporu

            Gaziemir oto ekspertiz hizmetleri arıyorsanız, firmamız sizin için eşsiz hizmetlere sahip. Otomobilinizin yukarıda saydığımız testlerin tümü yapılarak elde edilen sonuçlar bir rapor halinde müşteri ile paylaşılır. Bu sayede güvenle araç alım satım işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

Bu Haberi Paylaşın