İşletmelere Özel Randevu Takip Programı

Zaman herkes için çok değerlidir. Dünyanın her neresinde olursa olsun bütün insanlara bugün daha fazla neye sahip olmak isterdiniz dense büyük oranda zaman cevabı verilecektir. Çünkü hayatın hızlanmasına karşın insanlar yetişememekte, bu nedenle de zaman yönetimlerini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadırlar.

Son dönemde zaman yönetimine dair en büyük gelişme randevu sisteminde yapılmaktadır. Pek çok iş ve hizmet için insanlar daha önceleri yaptıkları gibi gidip saatlerce sıra beklemek yerine önceden randevu almakta, randevu saatlerinde gidip hizmet alımı yapmakta, böylece zamanlarını gerektiği gibi ayarlamaktadırlar. İşletmeler de yeni nesil randevu takip programı ile müşterilerine diledikleri yerlerden, diledikleri zaman randevu alabilme fırsatı sunmaktadırlar.

Ücretsiz Randevu Takip Programı

Randevu takip programı ücretsiz olarak da kullanabilmektedir. Bu noktada ihtiyacınız olan profesyonel bir ekip tarafından yazılmış, güçlü altyapıya sahip bir randevu takip programıdır. Akıllı Randevu adlı firma bilgi, birikim ve deneyimiyle bu alanda başarılı bir yazılıma imza atmış bulunuyor.

Firma kullanıma sunduğu randevu takip programını sitelerinden kayıt olan herkesin 14 gün boyunca ücretsiz kullanımına sunuyor. Hemen kayıt olup ücretsiz denemenizi başlatabiliyor, sistemi test edebiliyorsunuz. Kayıt sırasında herhangi bir ücret talebi ya da kredi kartı istenmiyor. Randevu sayfanızdan takviminizi, çalışma saatlerinizi düzenleyebiliyor, hemen randevu almaya hazır oluyorsunuz. Randevu sayfanızı da müşterilinizle ve danışanlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Kullanışlı ve Pratik Güzellik Merkezi Randevu Yazılımı

Akıllı Randevu firmasının hazırlamış olduğu güzellik merkezi randevu yazılımı hem müşterilerinize hem de sizlere büyük kolaylık sağlıyor. Platformu kayıt olduğunuz andan itibaren kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Güzellik merkezinizi tercih etmek ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmak isteyenler sizinle muhatap olmadan, 7 gün, 24 saat randevularını oluşturabiliyorlar. Her randevu oluşturulduğunda siz ve diğer müşteriler boş ve dolu zamanları görebiliyorlar. Sizler de randevuları çalışanlarınıza göre dağıtabiliyor, düzenleyebiliyorsunuz. Dilerseniz randevu ücretlerinizi online olarak alabiliyor, zamandan tasarruf edebiliyorsunuz. Üstelik yapabilecekleriniz sadece bunlarla sınırlı değil. Yazılım sahip olduğu detaylar, kullanımı kolay yapısı ve sürekli geliştirilen yapısıyla çok daha fazlasını vaat ediyor.

Bu Haberi Paylaşın