Siyonist işgal rejiminin gece boyu Gazze’ye devem eden saldırılarında çok sayıda kişi şehid olurken, onlarca kişi de yaralandı.
İşgal rejimi, Gazze Şeridi’nde gece boyunca gerçekleştirdiği saldırılarda Deyr el-Belah kenti ile Megazi Mahallesi’ne yönelik saldırılar düzenledi.
Sağlık kaynaklarına göre, Deyr el-Belah’tan yaralıları taşıyan sivil bir aracın hedef alınması sonucu araç içinde bulunanlar şehid oldu.
Nusayrat Mahallesi’ndeki bir eve düzenlenen saldırıda en az 7 kişi şehid olurken, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yapılan hava bombardımanında ise çoğu çocuk ve kadın onlarca kişi şehid oldu.
İzzeddin el-Kassam Tugayları, Mescid-i Aksa’ya yapılan ihlallere karşı tepki göstermek amacıyla işgal rejimine karşı işgal altındaki kentleri füzelerle hedef aldı.
7 Ekim’den bu yana işgal rejiminin saldırılarında 21 bin 110 Filistinli şehid olurken, 55 bin 243 kişi yaralandı. Sivil altyapı ve hastane gibi sığınma alanları hedef alındı. (İLKHA)
1
Tuvalet Sonrası El Yıkama Oranları Açıklandı: Türkiye Avrupa’da İkinci Sırada
5589 kez okundu
2
Kurtuba yakınlarında iki tren raydan çıktı, 10 ölü, 25 yaralı
4900 kez okundu
3
Türkiye’den Suriye’deki “Ateşkes ve tam entegrasyon anlaşması”na destek mesajı
4810 kez okundu
4
İki İsrail Büyükelçiliği çalışanı öldürüldü
4787 kez okundu
5
Gazze’de her şey en ağır haliyle devam ediyor
4468 kez okundu