iki sezondur Norveçli golcü için birçok kez girişimde bulunan yönetim, bunlardan netice alamamıştı

Sadece Almanya’dan gelen haberler, Fenerbahçe’nin bir kez daha harekete geçmesini sağlamış oldu. Hatta oyunda Nkunku, Andre Silva ve Yusuf Poulsen’in gerisinde kalan Solros, Timo Werner’in hamlesi ile formdan tamamen ümidini kesmişti. Yıldız futbolcu, menajerinden bir kulüp bulmasını istedi. Gelişmelerin oslobet ardından Fenerbahçe tekrar ateş etti ve Leipzig ile temasa geçti. Almanlar Sörloth’u satmak isterken, Sarı Donanma satın alma opsiyonlu kiralamayı planlıyor.

Toplantı gerçekleşecek

İsa’nın aksine Başkan Ali Koçi’nin Alexander Soros’u daha çok istediği söyleniyor. Norveçli oyuncunun Trabzonspor’daki performansı, geldiğinde herhangi bir uyum sorunu yaşamayacak olması bunu ortaya çıkarıyor. Yönetimin amacı iki saldırganın transferini tamamlamaktır. Yönetim ve teknik heyet tarafından yapılacak toplantıda alınan kararlara göre İstanbul’a biri  gelip imza atacak.

Türk sporcular Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’na damgasını vurdu. Organizasyonun dün son gününde Crescent Star, 15’i altın olmak üzere 8 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 28 madalya kazandı. Toplamda 143 altın, 107 ve 89 bronz ve 339 madalya ile milli sporcular tüm ülkeleri geride bırakarak şampiyon oldular. Dün düzenlenen organizasyonda Sevgi Seda Kayışoğlu ritmik jimnastikte altın, Bilge Tarhan gümüş ve oslobet giriş bronz, Bengisu Yıldız gümüş ve bronz (2) kazandı. Karatede  Dilara Bozan ve Adam milli takımı birinci olurken, Gülbahar Gözütok, Meltem Hocaoğlu Akyol gümüş, Eda Eltemur ve Fatih Şen bronz madalya aldı.

Bu Haberi Paylaşın