Basın toplantısı düzenleyecek

Göz-Göz’deki sekiz yıllık Mehmet Sepil sürecinin ardından, kulübün %70 hissesi Rasmus Ankersen’in genel müdürlük yaptığı İngiltere fonu Sport Republic’e devredildi. Sport Republic,  Premier Lig takımlarından Southampton’ın da partneri.

Bir stoper, orta saha, kanat ve 10 numara  isteyen Beşiktaş, her şeyini vermeye albibet devam edecek.

KEREM AÇIKLANMAYI BEKLİYOR

Geçtiğimiz hafta, Demir Grup Sivasspor ile genç orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin için yapılan anlaşma tamamlandı ve oyuncu ile resmi imza aşamasına gelindi. İnşallah bugün sağlık kontrolünden geçen Kerem o gün açıklanır.

Parts ALLI Logo

Beşiktaş’ın 10 numaralı oyuncusu Dele Alli için oyuncunun kulübü hemen hemen tüm konularda kendisiyle anlaşmaya vararak imza aşamasına geldi. Transferin duyurulması bir zamanlama meselesi olarak görülüyor.

ISAK HIEN’DEN GÜNCELLEME…

Siyah Beyaz, İsveç lig takımlarından Jürgardens’in defans oyuncusu Isaak Hien ile anlaştı. Isak Hien 23 yaşında ve 1.91 boyunda.

Dembele işe alınacak

Son olarak Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Bournemouth’ta forma giyen Sriki Dembele’yi kadrosuna katarak kanatlarını albibet giriş güçlendirmek istiyor. İki kulüp arasındaki resmi temasta iki tarafın kredi konusunda uzlaşmaya vardığı ve oyuncunun transfer bedeli için pazarlıkların devam ettiği bildirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu sponsorluk anlaşmasına ilişkin bir açıklama yaptı. U18 takımının Avrupa ikincisi olduğunu hatırlatan Türkoğlu, “U18 takımının Avrupa ikincisi olmasından gurur duyuyoruz.

Bu Haberi Paylaşın