Halo Infinite, Fable, Forza ve Diğerleri Açıklandı

Microsoft, şirketin oyuncuları ekosistemlerine getirmeyi haklı çıkarmasını umduğu pek çok oyun için uzun zamandır beklenen bir açıklama yaptı.

İster mevcut Xbox cihazları veya ister yeni nesil Xbox Series X ve oyun bilgisayarı aracılığıyla olsun, şirket oyunların geleceğini öngördüğü gibi gösteren bir gösteri yaptı.

Gösterinin ve açılış opusunun yıldızı Halo destanında çok beklenen bir sonraki bölüm olan Halo Infinite’dı. Vitrin, sinemanın ve oyunun oynandığı kampanyanın bir bölümünü ortaya çıkardı ve franchise için doğru yönde atılmış başka bir adım gibi görünüyor. 8 dakikalık oyun videosu, yeni Halo oyununda yeni Splipspace Engine’in mümkün kıldığı muhteşem ortamları, parçacık ve ses efektlerini sergiledi, bir dizi etkileyici yeni silah ve oyun mekaniği ile ?). Haritaya bakıldığında, 343 endüstrinin oyunu önceki iki oyunu olan Halo 4 ve Halo 5: Guardians’ın bir araya gelmesinden çok daha büyük olacağını vaat eden oyun tasarımına açık dünyaya özgü bir yaklaşım ortaya çıkıyor. Kesinlikle Xbox Series X olacak olan saniyede 60 kare ve 4K çözünürlük vaat ediyor. s taç fırlatma mücevher. Henüz çok oyunculu oyun gösterilmedi. Önümüzdeki aylarda 343 Endüstrinin oyunun gelişimi ile ilgili Sprint videolarını ve oyunun mekaniğini sergileyen yeni oyun fragmanlarını başlatmasını bekliyoruz.

Halo Microsoft’un juggernaut’u olsa da, oyun listesi burada bitmiyor. Şirket, sistemde ve PC’de de piyasaya sürülecek bir dizi yüksek kaliteli oyun sergiledi – yeni Microsoft oyun vizyonu ile oynamayı seçtiğiniz platformda farklılaştırıcı bir faktör yok. Sergilenen tüm oyunlar Xbox Game Pass dağıtım hizmeti aracılığıyla sunulacak, yani tek bir abonelik, seçtiğiniz herhangi bir platformda tüm oyunları piyasaya sürüldüklerinde oynamanıza izin verecek.

Tüm yeni sergilenen oyunların bir listesi aşağıda.

Halo Sonsuz
masal
Forza Motor Sporları
STALKER 2
Balan Karanlıklar Ülkesi
Ejderha Görevi XI
bariz
Yankı Üretimi
Exomecha
Çürüme Durumu 3
Nedenini söyle
Dusk Düşerken
Psikoloji 2
Warhammer 40.000: Kara Gelgit
Tetris Connect
Gunk
CrossfireX Kampanyası
Orta

Bu Haberi Paylaşın