Galatasaray krizi! Primler ödenmediğinde…

Fenerbahçe derbisinde yer alamayan Galatasaray, 2-0 kaybetti ve şu anda başarısız tablonun sorumlusunu arıyor. Kulüp üyeleri ve taraftarlar, teknik direktör Domenech Torrent’i sert bir şekilde eleştirirken, resmin sadece İspanyol teknik direktörün işi olmadığı söyleniyor.

Özellikle dönem başlangıcı ve ilgili transferlerin yapısı açısından eleştirilmiştir. Burada da Fatih Terim ve Yönetim Kurulu Başkanı Burak Elmas mercek altına alındı. Fenerbahçe maçının ardından Chicardiu ve Morutan’ın yüksek ücretleri Rumenler tarafından eleştirildi ve gündeme alındı.

İki oyuncunun 11,7 milyon avroluk kanıtı yankılanırken, Fatih Trim oyuncularda ısrar ettiği için tekrar eleştirildi ve Başkan Blake Elmas fahiş transfer onwin ücretini görmezden geldi. Gene Berkan Kutlu’ya verilen 4 milyon avroluk ödül de toplumda sürekli sorgulanıyor.

Torrent ile daha da kötüleşen tablo

Galatasaray’ın Fatihtrim’den Domenek Torrent’in yerine geçmesiyle işler daha da kötüye gitti. Torrent, Galatasaray tarihinde en az 10 maç oynayan teknik direktörler arasında en düşük skor ortalamasına sahip. Cesare Prandelli ve Gheorghe Hagi, 1.07 sayı ve 1.25 sayı ortalamalarıyla 59 yaşındaki İspanyol teknik direktörden sonra ikinci oldu.

Milliyet haberine göre, Galatasaraylı futbolcuların son dönemdeki kötü performansında sigorta priminin büyük etkisi olduğu bildirildi.

Beşiktaş derbisinin ardından oyuncuların soyunma odasındaki ikramiye taleplerinin olumsuz yanıtla karşılandığı, maç öncesinde Barcelona ekibini olumsuz etkileyen bir durum olduğu açıklandı. Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-kırmızılı yönetim, takıma herhangi bir ikramiye sözü vermedi.

Website: onwinsitesi.com

Bu Haberi Paylaşın