Ebedi İnceleme: Marvel’in Modern Destanı

Sonsuzluk seninle birlikte geriye bakar. Oscar ödüllü Zhao Wei’nin yönettiği Marvel Sinema Evreni’nin yeni filmi sonunda vizyona girdi. Filmin çok düşük puanına baktığımızda seyirciye beklediğini verecek gibi görünmüyordu. Ancak bu filmin değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Evet, The Eternals gerçekten beklendiği gibi bir film olmadı. Bu, Marvel’ın şimdiye kadar uyguladığı süper kahraman filmi formülünün dışında bir şey. Bu anlamda çok memnunum. Tam tersine beklediğim gibi çıksaydı film izle beğenmezdim. Sinemaya çok ön yargıyla gittim ama sinemadan çok olumlu duygularla ayrıldım. İlk incelemelerde abartıldığı için yapım asla kötü bir film değil. Ancak filme olan olumlu bakışım Marvel filmlerinde de geçerli.

Marvel’ın 25 filmlik film formülünü izleseydik, yine de Süpermen’in ellerinden ışık saçan ve uzaylı yaratıkları yumruklayan bir ekip filmimiz olurdu. Daha derinlemesine ele alınması gerektiğini düşündüğüm kozmik ölçekli olayların bu basitleştirilmesi beni her zaman rahatsız etmiştir. Bu yüzden sosyal meselelerden beslenen sokak süper kahraman filmlerini her zaman daha çekici buluyorum.

Ve bakalım tatmin edici bir cevap verebilecekler mi, her zaman Thor kadar güçlü 10 süper insan nerede ve neden hiçbir şeye müdahale etmediler? Yaptıklarını söyleyebilirim çünkü bu tema filmin merkezinde yer alıyor. Bu filmde uzaylılarla savaşan bir süpermen yok mu? Sahip olmak. Ama film bundan çok daha fazlası.

Website: fullhdfilmizlesen.com

Bu Haberi Paylaşın