Ferrari Edition-DTS Oyun Kulaklığını Çıkardı

T.Racing Scuderia Ferrari Edition oyun kulaklığının piyasaya sürülmesiyle oyuncuları heyecanlandırdıktan sonra Thrustmaster, DTS Headphone: X mekansalleştirme teknolojisini kullanarak gerçekçi, ultra sürükleyici ses sunmak için DTS ile ortaklık kurdu.

Bu ek teknolojinin nihai amacı basit: daha iyi zamanlar için sürekli çaba gösteren oyuncuların oyun deneyimini ve performansını iyileştirmeye devam etmek.

Bu işbirliği sayesinde, Xbox ve PC oyuncuları, T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS oyun kulaklığını satın alarak DTS Headphone: X uygulamasına (kod dahil bir yıllık erişim) erişebilecekler.

Bu uygulama, T.Racing Scuderia Ferrari Sürümü için özel olarak tasarlanmış DTS’nin benzersiz kodlaması sayesinde tamamen sürükleyici bir 3D ses deneyimi sunarken tüm frekanslarda daha iyi bir genel ses seviyesi sağlar.

DTS Headphone: X teknolojisi, kullanıcının çevresindeki ses ortamını yeniden oluşturmak için Windows içindeki Microsoft uzaysal sesi kullanarak oyunun ses sistemini güçlendirir.

Bu teknoloji, Microsoft Store aracılığıyla bilgisayar oyunları için kullanılabilir ve 9 Temmuz 2020’de Xbox sistemleri için piyasaya sürüldü.

Ses Mühendisi, Slightly Mad Studios: “T.Racing Scuderia Ferrari Edition, zarif ve güçlü bir resmi lisanslı oyun kulaklığıdır. Ferrari takımının hayranları ve sim yarışçıları için özel olarak tasarlanmıştır. Rengi, Scuderia Ferrari’nin ünlü padoklarından ve ünlü “Rosso Corsa” dan esinlenmiştir. Metal kafa bandı çerçevesi, kulaklığın gerçekçi görünümüne katkıda bulunur ve mükemmel dayanıklılık sağlar.” ifadesini kullandı.

Bu Haberi Paylaşın