Endüstriyel Sebze Makinesi Çeşitleri Cafe Mutfak’ta

Mutfaklarda en çok görmeye alıştığımız besinler de sebzelerdir. Bu sebeple endüstriyel mutfaklar ya da en tipi mutfaklar için sebze doğrama makineleri önemli bir yere sahiptir. Patates dilimlemek için kullanabileceğiniz patates dilimleme makinesi soğan doğramadan salatalık doğramaya kullanabileceğiniz önemli mutfak araç ve gereçlerindendir. Endüstriyel patates soyma makineleri, profesyonel mutfaklarda iş gücü ve zaman tasarrufunun yanı sıra hijyen açısından da oldukça önemli bir yere sahiptir. Cafe Mutfak ürünleri içinden yapacağınız seçimlerle hem zamandan hem de emekten tasarruf edebilirsiniz.

Sebze Makinesi Modelleri

Sebze makineleri güç, kapasitesi, işlem hızı, hacim gibi kriterlere bağlı olarak çeşitliliklere sahiptir. Kullanıcılar tarafından en çok önemsenen kriter ise ürün kapasitesidir. Ürün kapasitesi bakımından değerlendirildiğinde sebze doğrama makineleri bir saatte 4000 kilograma kadar ulaşan kapasiteyle çalışabilir. Diğer bir önemli kriter ise makinenin çalışma hızıdır. Makineler çalışma hızı olarak, dakikada 140 devirden 3000 devire kadar ulaşır. Endüstriyel meyve sebze yıkama makinesi işletmelerin en çok tercih ettiği ürünlerdendir. Zaman tasarrufu sağlayan bu ürünler de kapasitelerine göre çeşitli modellere ve fiyat aralığına sahiptir. Sebze makinelerinin bütün model ve çeşitlerine Cafe Mutfak aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Her sebze kendine ait bir dokuya sahip olduğu gibi farklı doğrama biçimleri de vardır. Bu sebeple endüstriyel sebze makinesi modelleri de kendi içinde gruplara ayrılır. Her çeşit yemekte kullanılan patatesler için özel tasarlanmış Endüstriyel patates soyma makineleri, patates dilimleme makineleri bulunmaktadır. Bu makineler sayesinde mutfakta geçirilen zamandan tasarruf sağlanır. Çok daha hijyenik çalışmalar yapılır.

Türk mutfağının her yemekte kendine yer bulan, en çok kullanılan sebzelerinden soğan için de özel makineler bulunur. Soğanın hazırlanma aşamasında dokusundan ve kokusundan dolayı çalışma zamanı uzadığı için soğan doğrama makinesi modelleri, uzun yıllardır en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır.  Siz de işletmenizin ihtiyacı olan bir sebze makinesi alacaksanız, Cafe Mutfak ürünlerine göz gezdirmeden karar vermeyin!

Endüstriyel Sebze Makinesi Fiyatları Neye Göre Değişir?

Endüstriyel patates soyma makinesi ve diğer tüm sebze makinelerinin fiyatları markasına ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Empero, Sammic, Bosfor, Robot Coupe gibi hepsi kendi alanlarında öncü, yüksek kalite standarlara sahip markaların ürünlerini bulabileceğiniz Cafe Mutfak, tüm beklentilerinize yanıt veriyor. Sebze makinelerinin bütün modellerine en uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz Cafe Mutfak’ta ien ucuz fiyat avantajı ve yüksek kalite ile bir araya geliyorsunuz.

Endüstriyel Sebze Makineleri Cafe Mutfak’ta!

Otel, resroran, kafe ya da evlerden yapılan yemeklerde en çok kullanılan malzemeler arasında sebzeler ilk sırada gelir. Hemen hemen her yemekte kullanılan sebzeler, doğrama işlemi sonrası yemeklere eklenir. Endüstriyel patates soyma makinesi modelleri bu kolaylığı sağlayan ürünlerin başında gelir. Farklı sebzelere göre özelleştirilen modellere ve mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olan sebze makinelerine, Cafe Mutfak ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz. Planet mikser, sebze yıkama makineleri, profesyonel mutfak ekipmanları ve çok daha fazlasına sahip olabileceğiniz Cafe Mutfak, sizi uygun fiyat avantajlarıyla da buluşturuyor. İhtiyacınız olan ürünlere ulaşmak için zaman kaybetmeden Cafe Mutfak kataloğunu inceleyin.

 

Bu Haberi Paylaşın