En İyi Telefon Dinleme Programı SPY Kontrol

Telefon dinleme her ne kadar bir tür casusluk gibi algılansa da özellikle ebeveynlerin çocuklarının geleceğine yönelik son derece önem taşımaktadır. Çocuklarınızın neler yaptığını ya da nerede olduğunu öğrenmek, bilgi edinmek amacıyla bu yöntem son dönemlerde çoğunlukla tercih edilmektedir.

Bunun yanı sıra evlilik sürecinde ya da öncesinde de bu telefon dinleme yazılım programlarının kullanımı hem adaylar ile ilgili detaylı olarak bilgi edinilmesini hem de olası bir kaza, hastalık vb. durumlarında yerinin tespit edilerek müdahale edilmesini sağlamaktadır.

Türkiye’nin en kaliteli telefon dinleme programı uygulamasını oldukça pratik bir şekilde herhangi bir Android telefona ya da Android işletim sistemine sahip bir tablete yükleyebilir ve de hemen kullanımına başlayabilirsiniz. Uzaktan yükleme imkanı bulunmayan bu yazılım programlarında, uygulamanın yükleneceği telefona erişim sağlamak gerekmektedir. Kısa bir süre içerisinde uygulamayı telefona yükleyerek ve belirtilen adımları tamamlayarak kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ek olarak belirtmek gerekir ise bilgilerin ulaşacağı e-mail adres ve şifrelerinin de doğru yazıldığından emin olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde telefon kayıtlarına ulaşımda sorun yaşamanız söz konusu olacaktır.

Telefon Dinleme Programı Seçiminde En İyisi

Telefon dinleme programı ülke içinde ya da dışında da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bunun için tek şart internet erişiminin olmasıdır. Dünya üzerindeki tüm Android işletim sistemine sahip telefon, tablet gibi cihazlarda kullanımı mümkündür.

En gelişmiş yazılıma sahip olarak satış sonrası destek ekibi ile de müşterilerine son derece önem veren en kaliteli telefon dinleme uygulamasını sunmaktadırlar. Programın kullanılırken herhangi bir kesinti yaşanmaması da çok daha fazla talep edilmesini sağlamıştır.

Spy Kontrol ile iletişime geçerek her zaman hızlı bir şekilde destek alabilir, tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Etkin müşteri ilişkileri ile de birçok kullanıcının tercih etme nedenleri arasında yer almaktadır.

Telefon Dinleme Programı Neler Sunmaktadır?

Telefon dinleme programı için kurulum videosunu izleyebilir ve de kolayca uygulamayı telefona yükleyebilirsiniz.

İlk 24 saat ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Ardından seçtiğiniz paket programlar sayesinde, ekonomik, gelişmiş ya da full + full paket programlarından talep ettiğinizi kullanabilirsiniz. Her bir paket dinleme programında aylık, 3 aylık, 6 aylık ve de 1 yıllık kullanım hakkı seçenekleri bulunmaktadır. Ancak içerikleri farklılık göstermektedir.

Ekonomik paketlerde görüşmeleri dinleme, SMS ya da MMS takipleri bulunurken gelişmiş paket içeriğinde ise bunlara ek olarak sosyal medya takip özellikleri ve de Whatsapp gibi yazılımların takibi de sağlanmaktadır.

Full + full paket programında ise canlı kamera izleme, ortam dinleme ya da ekran takibi de canlı olarak yapılabilmektedir.

Paket programları ile ilgili fiyat bilgisi ve de daha detaylı bilgi için https://www.spykontrol.com linki üzerinden ana sayfaya ve oradan da dilerseniz müşteri temsilcileri ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın