Elektronik Nargile Nasıl Kullanılır

Elektronik nargile başka bir deyişle elektronik sigara ülkemizde yeni yeni tanınan ürünlerdendir. Çalışma şekli olaraktan elektronik nargile, elektronik sigaradan pek bir farkı yoktur. Çalışma prensibi olarak oldukça basit yapılı araçlardır. Elektronik sigaralar popülerliğini git gide artırmaya başladığı için hayatımıza yeni giren kavramlardan  olan  elektronik nargile de merak konusu oldu.

Elektronik nargilenin elektronik sigaraya göre daha çok aroma ve duman verdiği ve bu hazzı daha fazla yaşamak isteyenlerin tercih edeceği bir ürün çeşidi haline geldi. Mod elektronik sigara diğer bir deyişle elektronik nargilelerin aroma verici kısımlarına daha doğrusu elektronik nargilenizin yakıtına likit adı verilir. Çeşit çeşit aromalar içeren elektronik nargile likitleri de yeni yeni tanınmakta ve farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin kullanımına sunulan bir üründür.

Elektronik Nargile Kullanımı Nasıldır?

Tıpkı elektronik sigaralara benzer. Aralarındaki en önemli fark da elektronik nargilelerin elektronik sigaralara oranla daha fazla buhar vermesi ve yoğun olan aroma tatlarıdır. Elektronik nargile kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu muhakkak bataryadır. Genelde kutunuzu açtıktan sonra elektronik nargile bataryanızı şarj etmeniz gerekir. Elektronik eşyaların ilk kullanımında batarya doluluğu önemli olduğu için elektronik nargile bataryasını tamamen şarj etmeyi ihmal etmeyin.

Elektronik Sigara Bataryaları

Genelde kutulardaki bataryalar dolu bir şekilde teslim edilir ama siz işinizi şansa bırakmayın ve bataryanızı mutlaka tam şarj edin. Marka çeşitlerine göre batarya dolumları da doğal olarak bazı farklılıklar gösterecektir. Bazı markalarda pil değişimi ile dolum yapılmaktadır. Bazı elektronik nargile bataryalarında adaptör ile şarj yapılmakta; bazılarında ise USB bağlantı kablosu ile şarj yapmak mümkün. Burada söz konusu durum alınan markanın mutlaka şarj aracını iyi araştırmaktır. Elektronik nargilenizin bataryasını ilk kullanım için tam kapasite doldurun ve cihazınızı ona göre çalıştırın.

Elektronik Nargile Likiti Nedir?

Elektronik nargilenizden keyif almanın en önemli parçası aroma verenlikit sıvısıdır. Elektronik nargile likitinin içeriğinde propilen glikol, bitkisel gliserin, su ve tatlandırıcı mevcuttur. Birçok çeşide ve aromaya sahip elektronik nargile likitinizi dilediğiniz şekilde doldurun. Elektronik nargile likiti nargilenizin yakıtıdır ve yanmaya başladığı zaman buhar üretimi olur. Nargile keyfi yaşamak isteyenlere özel olarak üretilen birçok elektronik likit seçeneği var. Sizin yapmanız gereken tek şey aromanıza karar vermek. Elektronik nargile likiti dolumunuzu yaptıktan sonra tek yapmanız gereken cihazın üzerine likit tankını yerleştirmek ve keyif almaya hazır olmak.

Elektronik Likit Saklama Koşulları

Elektronik nargile likiti saklama koşulları da önemlidir. Likitinizin doğrudan güneş ışığına maruz kalmadığından emin olun. Mümkün olursa elektronik nargile likitinizi kuru bir yerde ve oda sıcaklığında muhafaza edin. Bu koşullarda elektronik nargile likitiniz daha uzun ömürlü olacaktır. Likitinizin şişesini açtıktan sonra hava almadığından emin olun ve iyi muhafaza etmek için şişenizin ağzını tam olarak sıkı sıkı kapatın. Genellikle likit şişesi açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılmalıdır.

Elektronik Nargile Kullanımı ile Gerçek Nargile Keyfi

Sanki gerçek bir nargile keyfine adım adım yaklaşıyorsunuz. Elektronik nargile deneyiminizin tamamlanması için yapmanız gereken bir adım kaldı. Cihazın üzerinde ateşleme ile ilgili bir düğme mevcuttur.  Bu düğmeye basmanız ve cihazın ağızlığını dudaklarınıza götürmeniz yeterli olacaktır. Yeni bir deneyime hazır olun. Elektronik nargile likitiniz ateşleme ile yanacak ve nargile keyfine başlamış olacaksınız. İstediğiniz aroma ve tatlar arasında gerçek bir nargile keyfi alıyormuş hissi muazzam olacaktır.

Elektronik nargile deneyimine başladınız. İlk kez denediğiniz de burunda yanma, öksürük yada kendinizi rahatsız hissetme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu çok doğaldır. Elektronik nargilenizi kullandıkça sizde keyif aldığınızı göreceksiniz. Sanki gerçek nargile deneyimi yaşıyor gibi hissedeceksiniz. 

Elektronik nargilenin bir diğer kullanım avantajı da taşıma derdi olmamasıdır. İstediğiniz yerde nargilenizi deneyimleyebilir ve keyif almaya devam edebilirsiniz. Pratik ve kullanışlı olduğu için elektronik nargilenizi yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Elektronik nargilenin normal nargileye oranla kullanım kolaylığını denedikçe fark edecek ve bırakamayacaksınız. 

Elektronik Nargile ve Likiti Nereden Alınır?

Elektronik nargile deneyimi yaşamak isteyenler ve elektronik nargile almak istiyorum ama nereden bulabilirim diyenler doğru yere geldiniz. Size yardımcı olmak için buradayız. Elektronik nargile ve çeşit çeşit aromalarda likit almak isteyen müşterilerimiz https://buharkeyf.site   sitesinden alabilirsiniz. 

Bu Haberi Paylaşın