Ejderha Tanrısı İçin Kılıç Kaldır

Metin taşları ejderha tanrısına ait gelişmiş krallığa düşmesiyle derin izler bıraktı. Krallar arasında çıkan savaş oldukça çetin bir biçimde sürüyor. Ölüler kana susayan mahlukatlara, yırtıcı hayvanlar ise vahşi birer canavara dönüştüler. Krallığı savunarak aksiyon ve büyülü bir macera içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.

Karanlık güçlere karşı savaşma yolunda silah kaldırmak isteyenler hemen oyuna üye olabilirler. Bu sayede Avrupa’nın en çok oynanan oyunlarından en ucuz metin 2 ejder parası ile satın alarak bir efsane olmak kaçınılmazdır.

En uygun Metin2 Ejder Parası Fiyatları

Satın almak istediğiniz ürün miktarını seçmek suretiyle kısa birkaç adım sonrasında kolay ödeme seçenekleri ile karşılaşırsınız. Güvenli alışveriş ortamında sunulan internet siteleri aracılığı ile temin edeceğiniz oyun içeriklerinde hikayeler bitmek bilmiyor. Sürekli yenilenen hikayelere damga vurmak için en uygun ejderha parası satışı yapan sitemiz ile iletişime geçebilirsiniz. Oyun içerikleri için sunulan en ucuz metin 2 ejder parası paket fiyatları daha avantajlı olduğundan uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

Ejder Parası Satın Almanın Sebebi Nedir

Ejder paraları özellikle de level atlama konusunda büyük rol oynarlar. Avrupada üst sıralarda yer alan oyunlar arasında yer alan metin2 ejder oyununda üst sıralara yerleşebilirsiniz. Adınızı efsane olarak kaydettirmek için en ucuz metin 2 ejder parası seçimleri bulunur.

Metin2 Ejder Oyunu Nedir?

  • Macera ve amansız düelloları olanakları
  • Zindanlarda ejerha ve şeytan prenslerine karşı savaş
  • Temposu hiç düşmeyen rakip sürüleri ile dolu muharebeler
  • Güçlü bir savaşçı olarak karakteri 120. seviyelere kadar çıkarabilirsiniz.

Metin2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows Xp itibariyle çalışır. İşletim sistemi win 7 ve win 8’dir. İşlemci olarak seçilebilecek olan Pentium 3, ram ise 512 mb.tır. harddisk 2 gb, ekran kartı ise 32 mb’dan başlar. Windows uyumlu fare yeterli olacaktır. Diğer tüm oyunlara ait E-Pin ve cüzdan kodu ürünlerini güvenilir oyun alışveriş sitesi olan https://www.gamebiyo.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın