D-Link, EXO AX5400 Wi-Fi 6 Mesh Router’ı Tanıttı

D-Link bu hafta çığır açan EXO AX5400 Mesh WiFi 6 Router’ı (DIR-X5460) ultra yüksek hızlar ve WiFi 6 protokolünün verimli performans avantajları ile kullanıma sundu.

AX5400 Router, D-Link’in cihaz yoğun evlerde üstün kapsama alanı, artırılmış kapasite, azaltılmış ağ tıkanıklığı ve iyileştirilmiş cihaz pil ömrü için geliştirilen sınıfının en iyisi WiFi 6 yönlendiricilerinin en son modelidir.

Çok görevli evler sorunsuz medya akışı, görüntülü sohbetler ve daha fazlası için kesintisiz kapsama alanı ararken, DIR-X5460 akıllı bağlantılı evler için gereken performansa sahiptir.

D-Link’in ürün ve hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı Raman Bridwell, “WiFi’nin geleceği burada. Hane halkları çevrimiçi ortamda giderek daha fazla çalışıp öğrenirken dijital taleplerin mevcut akışı ile, çoğu ağ yükünün üstesinden gelmek için yeni bir premium yönlendiriciye ihtiyaç duyuyor,” dedi.

Yeni DIR-X5460 WiFi 6 Yönlendirici, 4K / 8K akış veya çevrimiçi sınıf çalışması gibi eşzamanlı bant genişliği açısından yoğun etkinlikleri karşılamak için sinir bozucu gecikme ve arabelleğin üstesinden gelmeye hazırlanıyor.

Bu Haberi Paylaşın