Craft Pırlanta Mücevher Firması

20 yıllık mücevher sektöründeki tecrübeyle birlikte Craft Pırlanta olarak müşterilerimize ne kaliteli hizmeti sunuyoruz. Tektaş yüzük modellerinden diğer tüm pırlanta takı çeşitlerine kadar siz müşterilerimiz için tasarım yapıyoruz. Alanında profesyonel olan tasarımcılarımız ve takı yapımcılarımız ile ürün skalamızı geniş tutuyoruz. Özellikle de pırlanta ve özel taşlarımız için uluslararası geçerliliği olan HRD Antwerp firmasının onayı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ürünlerimizin hepsinde Craft Pırlanta imzası bulunuyor. Tamamen kendi firmamıza ait olan takı modellerimiz ile yıllardır mücevher konusunda yeni bir anlayış getiriyoruz.

Ürünlerimizin hepsinde 2 yıllık bir garanti süreci bulunuyor. Kusurlu ürünler için müşterilerin ürünleri geri iade ya da ürünü değiştirme hakları tanınıyor. Bu bağlamda garanti süreci kapsamındaki tüm takı modellerimiz taleplere açıktır.

Craft Pırlanta İle Özel Hissedin

Craft Pırlanta kuyumculuk firması olarak İstanbul’da Kapalıçarşı’da yer alan mağazamızda üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm özel müşterilerimiz için benzersiz ürün tasarımlarımız ile beğeni topluyoruz. Özellikle de tamtur pırlanta yüzük kategorisi için olan ilgi firma çalışanlarımızı da memnun ediyor. En özel gününüz için alabileceğiniz tamtur pırlanta yüzüğünüz ile siz de bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerimizde toptan satış fiyatından ücretlendirme olmaktadır. Bu bağlamda da kalitemize karşın fazlasıyla uygun ücretlendirmeler sağlıyoruz. Müşteri odaklı çalışma sürdürdüğümüz firmamızda tüm müşterileri memnun etme gayretindeyiz.

Pırlanta Yüzükte Eşsiz Bir Deneyim

Pırlanta yüzük uzun yıllardır pek çok kadının özendiği ve beğeni ile kullandığı bir modeldir. Bizler ise geleneksel pırlanta yüzüklerden sıkılanlar için oldukça geniş bir ürün skalası sunuyoruz. Böylece tüm müşterilerimiz kendi tarzlarına ve giyinişlerine uygun olan yüzüğü mağazamızdan bulabilirler. Aynı zamanda ürün satın alma esnasında müşterilerimizin ölçülerini belirmeleri önemlidir. Bu sayede yüzüklerde herhangi bir şekilde uymama ya da dar gelme sorunları da yaşanmıyor. Eğer https://www.craftpirlanta.com/ ürünleri hakkında detaylı bilgiye erişmek isterseniz, mağazamızın online web sayfasına göz atabilirsiniz. Bu platformda tüm müşterilerimize uygun özel tasarımlarımız yer almaktadır. Artık sizin de kendinizi özel hissetme vaktinizin geldiğini düşünüyorsanız, doğru adrestesiniz diyebiliriz.

Bu Haberi Paylaşın