CORSAIR K100 RGB Oyun Klavyesi ile tanışın

Yüksek performanslı oyun çevre birimleri ve meraklı bileşenlerinde bir dünya lideri olan CORSAIR, yeni amiral gemisi oyun klavyesi olan eşsiz CORSAIR K100 RGB’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yeni CORSAIR AXON Hiper İşlem Teknolojisinden başlayarak her ayrıntı hız için üretildi ve girdilerinizi geleneksel oyun klavyelerinden dört kata kadar daha hızlı sunuyor.

CORSAIR K100 RGB, rafine alüminyum çerçeve, çok işlevli iCUE kontrol tekerleği, 44 bölgeli RGB LightEdge ve PBT çift vuruşlu tuş başlıkları gibi hem formu hem de işlevi geliştiren çok çeşitli üstün özelliklerle donatılmıştır.

CHERRY MX SPEED Silver anahtar anahtarlarına sahip mekanik bir versiyonda veya özel yeni CORSAIR OPX anahtar anahtarlarına sahip optik-mekanik bir versiyonda mevcut olan CORSAIR K100 RGB, oyun klavyelerinin yeni zirvesidir.

CORSAIR K100 RGB’de ilk kez yer alan yerleşik CORSAIR AXON Hiper İşlem Teknolojisi, bugün piyasadaki diğer oyun klavyelerinde eşi benzeri olmayan en yüksek performansı sunuyor.

AXON, standart bir oyun klavyesinden dört kata kadar daha hızlı tuş basışlarınızı kaydederek yerel 4.000Hz hiper-yoklama ve 4.000Hz tuş taraması sağlar.

İster CHERRY MX SPEED Silver anahtar anahtarlarının mekanik hassasiyetini, ister CORSAIR OPX optik-mekanik anahtar anahtarlarının aşırı hızlı 1,0 mm çalıştırmasını seçin, AXON her girişin her zamankinden daha hızlı okunmasını ve bilgisayarınıza iletilmesini sağlar.

Bu Haberi Paylaşın