Blizzard, BlizzCon® 2023'te sahnede: Sıradaki Üç World of Warcraft® Genişletmesi, İlk Diablo® IV Genişletmesi, Yeni Overwatch® kahramanı ve daha fazlası duyuruluyor!

Worldsoul Saga‘nın üç genişletmesinin ilki World of Warcraft ®: The War Within2024’te çıkıyor. Diablo® IV: Nefret Çanağı ve World of Warcraft®: Cataclysm Classic 2024’te çıkıyor. Warcraft Rumble çıktı, Overwatch® 2 yeni kahramanı, haritası ve oyun moduyla sizlerle, Hearthstone® Battlegrounds Duos ve daha fazlası duyuruldu

 

BlizzCon® 2023, Blizzard Entertainment’ın oyuncu topluluklarını dört yılın ardından ilk kez canlı ve yüz yüze ağırladığı, sektörün önde gelen etkinliğiyle Anaheim, Kaliforniya’da başladı. 

Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, bu sabah programını dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncusuna teşekkürlerini sunarak açtı. “BlizzCon sadece Blizzard’da yaşanan gelişmelerden ibaret değil, sizinle de alakalı. Attığımız her adımda önce oyuncuları düşünüyoruz ve bu harika topluluğu desteklemeye adanmış durumdayız.” dedi. “Oyuncular, geliştiriciler ve hayranlar, yani hepimiz ortak bir oyun sevgisini paylaşıyoruz.” diye ekledi.

Ardından Blizzard’ın tüm büyük oyunlarından geliştiriciler, etkinliğin açılış töreni sırasında açıklamalar yaptılar. Bazı öne çıkan noktalar şunlardı:

 

  • Ekipler, efsanevi Azeroth dünyasında geçen birçok oyunda yeni hikâyeler ve deneyimlerle neredeyse 30 yıllık Warcraft evreninde iddialı ve yeni bir sayfa açtı.
    1. World of Warcraft®: The War Within, Warcraft evreni için yaratıcı ve iddialı bir girişim olan Worldsoul Saga‘nın ilk genişletmesidir. 2024’te çıkması planlanan bu genişletmede antik bir uygarlık, gezegenin derinliklerinde güç kazanırken oyuncular, yeni kıta Khaz Algar’a seyahat edecek. 
      • Worldsoul Saga’nın vizyonu, The War Within‘den sonra gelecek iki genişletme olan World of Warcraft®: Midnight ve World of Warcraft®: The Last Titan ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sahnede canlı olarak aktarıldı. 
    2. Mobil cihazlar için geliştirilen ilk Warcraft oyunu Warcraft Rumble, şimdi iOS ve Android’de! Rumble, oyuncuları Warcraft evreninden en sevdikleri karakterlerle ordu kurmaya ve stratejik zekâlarını sınayacak savaşlara davet eden, aksiyon yüklü bir strateji oyunudur. 70’ten fazla eşsiz görevi, çok parçalı zindanlar şeklinde haftalık ve aylık mücadeleleri, PvP modu ve daha birçok ayrıntısıyla oyunun evreni hakkında derin bilgi birikimine sahip, deneyimli bir ekip tarafından oluşturulan Warcraft Rumble, Warcraft’tan pek çok şey bulacaksınız.
    3. World of Warcraft Classic, oyuncuları yeni bir maceraya atılmak için yeniden Azeroth’a çağırıyor ama bir farklılık var! Season of Discovery‘de oyuncular, karakterlerine yeni kabiliyetler açmak için keşif ve deneyin büyük önem arz edeceği, yeni bir maceraya atılacak. Daha sonra 2024’te oyuncular, World of Warcraft: Cataclysm Classic‘te dünyanın yeniden tarumar oluşuna tanıklık edecek! Blizzard Entertainment’ın aslen 2010 aralık ayında çıkan üçüncü World of Warcraft genişletmesi; daha hızlı içerik temposu, seviye geliştirmeleri, genişletilmiş Collections arayüzü, çıktıktan sonra Dungeon Group Finder için eklenecek yeni bir zorluk seviyesi ve çok daha fazlasıyla geri dönüyor!
    4. Popüler oyun moduna 2024’te gelecek olan heyecanlı ve iş birliği gerektiren yeni oynanış biçimiyle Hearthstone® Battlegrounds Duos‘ta birlikten kuvvet doğuyor. İki oyuncu ekip kurup birlikte strateji belirleyebilecek, özel Duos kartlarıyla ve sinerjileriyle çalışırken kartları, canlarını ve kaynakları paylaşarak tacı birlikte elde etmeye çalışacak! 
  • Diablo® IV‘te başlayan karanlık hikâyeyi devam ettiren Nefret Çanağı ™, oyuncuları baş iblis Mephisto’nun kaderini ve onun Korunak için kurduğu şeytani planları öğrenmeye davet ediyor. Yerliler tarafından Nahantu olarak bilinen gür ormanlara seyahat edin ve Diablo evreninde daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir Sınıfla oynamanın yeni yollarını keşfedin. Nefret Çanağı, 2024’ün sonlarına doğru çıkacak ve önümüzdeki yaz daha fazla detay paylaşılacak.
    1. Oyuncuları bu yıl Kan Sezonu’nda daha fazla oyun sonu deneyimi ve sezon sona ermeden çıkacağı açıklanan Kara Kış Marazı tatil etkinliğiyle heyecan dolu günler bekliyor olacak.
  • Mauga, oyunun en yeni tank kahramanı olarak Overwatch® 2‘ye geliyor! Oyuncular, 8. Sezondaki çıkışından önce bu hafta sonu sınırlı süreli deneme sayesinde bu yeni kahramanı deneyimleyebilecek. Overwatch ekibi, oyuncuların çok sevilen Hanamura’dan esinlenilmiş yeni harita Hanaoka’yı ziyaret edecekleri yepyeni PvP oyun modu Kapışma’yı da içeren birçok içeriğin yayınlanacağını açıkladı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın