Beşiktaş’ın planı bu

Beşiktaş’tan transfer sona ermek üzere, oyuncuyu kısa sürede İstanbul’a getirmeyi planlayan 26 yaşındaki futbolcu, sözleşme imzalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçiyor. Dele Alli,  satın alma opsiyonlu Beşiktaş’a kiralandı. Alli’nin satın alma opsiyonu ise 8 milyon euro olacak.

Dele Alli’nin kariyerinin inişli çıkışlı olduğu Premier Lig’de nasıl bir performans sergileyeceği  şimdiden çok merak edilen bir soru. Yazarımız tulipbet Serkan Akcan, bugünkü köşesinde Dele Alli’nin konuyla ilgili  değerlendirmesini getiriyor.

İşte yazarımız Serkan Akcan’ın Dele Alli hakkında söyledikleri:

Beşiktaş; Avrupa’da taraftarı, stadyumu ve stadı olmadığı için haftada sadece bir maça çıkan Dele Alli için uygun bir seçenek. Dele Alli’nin hamlesi, neredeyse 26 yaşında olan ve Tottenham ve İngiltere için planları sadece iki yıl önce yapılmış olan oyuncuları için riske değer. dört. Yerli-yabancı aritmetiği bir yana, Nkodou-Alli-Ghezzal rüya çizgisi Weghorst’un arkasına inşa edilebilir.

İngiltere’ye kaybettikten sonra, Tottenham ve Everton’ın rahat oyun alanlarını ilk önce görmek, bir kahramanın Frank Lampard tarihine tulipbet giriş dönüşmesini bekleyen Dele Alli’den ayrılmak için bir fırsattı. Kendinizi çıkışa koşarken bulun. Dele Alli, Arsenal’e karşı sezonun son maçından başka bir maça başlayamadı. Beşiktaş; taraftarı, stadyumu, tesisi ve Avrupa Kupası olmadığı için haftada sadece bir maç oynayan Dele Alli için uygun bir seçenek. İstanbul’un yüksek yaşam standardı ile birleştiğinde, Alli’nin bir öncelik olmasını bile bekleyebiliriz.

Bu Haberi Paylaşın