BEŞİKTAŞ’ın birçok transfer rakibi var

Premier Lig takımları Burnley ve Leeds United’ın yanı sıra şampiyon West Bromwich Albion, hepsi İngiliz oyuncu için can atıyor. Siyah beyaz yönetimi gelişmeleri yakından takip ediyor.

Jed Wallace’ın bu sezonki istatistikleri

Wallace ise bu kez İngiltere Şampiyonası’nda 38 maça çıkıp 6 gol 12 asist yaptı.Transfermarkt verilerine göre oyuncunun değeri 7 milyon euro. (gece)

Galatasaray, Çin Süper Ligi 37.hafta maçında Adana Demirsport ile bugün karşılaşacağı hazırlık maçına bugün devam etti.

Florya Metin Oktay tesisinde eğitim, ısınma ve koordinasyonla başlıyor. Konumlandırma ve yakalama eğitimi izledi. Antrenman dar bir alanda iki top maçında yapıldı. Marcao, eğitim süreci boyunca ekiple birlikte çalıştı. Alpaslan Öztürk, tedavisinin ardından saha çalışmasına başladı. Omar Elabdellaoui, kendisine özel hazırlanmış bir program dahilinde, dönüş sahası sınırları içinde takımdan ayrı çalışıyor.

Floria’nın Engelliler Haftası nedeniyle de çok özel ziyaretçileri var. Ankara Saray Engelli Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen mercurecasino eğitimi iki misafir izledi. Oyuncularla tanışan genç erkeklere forma hediye edildi.

Sarı Kırmızılılar, yarın yapacağı antrenmanla Adanadmir Spor karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray U19 takımları, Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Öncesi Bayramı için 18 Mayıs Çarşamba günü Kadıköy Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu özel oyunun biletleri satışta.

Fenerbahçe açıklama yaptı!

Futbol akademimizin geleceğimiz olduğunu idrak ettiğimiz ve stadı 19 yaş altı futbol takımına açacağımız Fenerbahçe-Galatasaray U19 G Ligi 28. Hafta ertelenen maçın biletleri Kapı satılıktır.

Bu Haberi Paylaşın