Fenerbahçe Golcü Transferinde Kararını Veriyor!

Gabigol, Mitroviç, Seferovic, Belotti… Fenerbahçe’nin dikkati artık forvet transferlerine çevrildi. Liste yıldızlarla dolu, onları imzalamak kolay değil. Ancak Sarı-Lacivertliler, marka golcüsü ile sözleşme imzalamak için tüm fonlarını seferber etti.

Lincoln, Bruma ve şimdi hedef golcü… Transfer sürecine hızla giren Fenerbahçe, arka arkaya iki bomba patlattı ve taraftarları coşturdu. Sarı-Lacivertliler, 19-20 Temmuz’da Dinamo Kiev’e karşı oynayacakları ilk maçtan önce takviyelerin çoğunu bitirmeye kararlı. Sol bek ve orta saha için girişimler sürerken taraftarların en çok merak ettiği transfer forvet oluyor. Yönetim, bir golcüye imza atarak hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde ne kadar iddialı olduğunu göstermeyi amaçlıyor. Listede birçok ünlü isim var.

Kulüpleri İkna Etmek Zor

Betpark Gabigol, 1 numara Jorge Jesus ve aynı zamanda en zor transfer adayı… Sambachi’nin menajeri Londra’daki görüşmeye yeşil ışık yaktı ve “Flamengo ile aynı fikirdeyseniz” dedi. Ancak Brezilya ekibiyle henüz bir anlaşmaya varılamadı. Fulham’ı 43 golle Premier Lig’e taşıyan Aleksandar Mitroviç de adaylardan biri. Sırp forvet, Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluk faktörü nedeniyle Fenerbahçe’ye de büyük ilgi gösteriyor. Ancak Flamengo’da olduğu gibi Fulham’ı ikna etmek kolay değil. Yönetim her şeye rağmen her türlü fedakarlığı yapmaya ve fırsatları seferber etmeye kararlıdır.

İtalyan golcü Belotti ayrılıyor

Andrea Belotti, sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyor ve sözleşmesi sona eriyor bittikten sonra Torino’dan ayrılma kararı aldı. İtalyan yıldız, Meksika kulübü America’nın da teklifini fazla düşünmeden teşekküre ederek geri çevirdi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Fiorentina, maaş şartının “uygun” olması halinde Belotti için harekete geçebilir. Fenerbahçe’nin gönüllü olarak müzakerelere başlaması halinde transferi tamamlama şansının yüksek olduğu kaydedildi. JJ’nın eski bir öğrencisi olan Haris Seferovic ile temaslarını sürdürmeye devam ediyor. İsviçreli forvet, kulüpler anlaşırsa sözleşme imzalamaya hazır. Benfica’nın 10 milyon Euro ile kapıyı açıp 6 milyon Euro’ya düşmesi, kadroda yer almadığı Seferovic için bu rakamı daha da düşürebilir.

Bu Haberi Paylaşın