Beşiktaş, yine de son iki maça avantajlı giriyor

Kazanması halinde şampiyon olma ihtimalini yüzde 90 seviyelerine getireceği derbi maçta Galatasaray’a 3-1 yenilen Beşiktaş, yine de son iki maça avantajlı giriyor.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray karşısında tutuk ve maçın büyük bölümünde panik bir oyun sergilerken, gol pozisyonuna girmekte oldukça zorlandığı bir maç yaşadı. Galatasaray’ın baskılı ve sert markajına takım olarak çok fazla cevap veremeyen Kartal, özellikle savunmada yaptığı hatalarla derbiyi kaybetti ve Süper Lig’de sezonun bitimine iki maç kala Galatasaray’ı yarışa tekrar ortak etti.

Beşiktaş yönetimi ise maçı değerlendirirken, yenilmelerine rağmen şampiyonluğu kaybedeceklerini hiçbir şekilde düşünmediklerini ve 16’ncı zafere sonuna kadar inandıklarını vurguladı.

Galatasaray mağlubiyetiyle sadece büyük bir avantajı yitirdiklerini belirten yöneticiler “Son iki maçı kazanarak şampiyon olacağız” diyerek camiadaki şampiyonluk inancını dile getirdi. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır’ı da eleştiren siyah-beyazlı yöneticiler “İyi oynamamış olabiliriz ama bu hiçbir zaman hakemin takdir haklarını Galatasaray’dan yana kullanmasını haklı gösterecek bir sebep değil. Atiba’nın pozisyonunda neye göre, hangi açıya göre aut kararı verdiler anlamak çok zor. Ama bütün her şeye rağmen avantaj bizde, lideriz ve zaten 6 güne lig bitiyor ve biz şampiyon olarak bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaşın