bast Seni Bekliyor: iPhone Ultra İnce Serisi ile Tarzını Yansıt!

Akıllı telefonlarımız, artık her zaman yanımızda. Çünkü onlar artık telefon fonksiyonun çok ötesinde: bilgisayarımız, oyun konsolumuz, fotoğraf makinamız, spor koçumuz, haritamız ve kütüphanemiz… Akıllı telefonlarımız sayesinde profesyonel dünyadaki işlerimizi organize ediyoruz, sosyalleşiyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz. Dolayısı ile telefonlarımız elimizden düşmüyor. Ya da düşüyor mu demeliyiz? Evet, gerçekten de yoğun kullandığımız telefonlarımız düşüp, hasar görebiliyor.

 

Akıllı telefonların şüphesiz en favori markalarından biri olan iPhone da düşüp hasar görebiliyor. Tabii koruyucu kılıfı onu ideal biçimde korumuyorsa… Peki hem iPhone’un tasarımını kalınlaştırmayacak hem de onu mükemmel biçimde koruyacak bir kılıf var mı? Evet, tabii ki! bask’ın ultra ince şeffaf kılıf serisi ile hem telefonunuzu darbelere karşı koruyabilir hem de sizi en iyi anlatan rengi seçerek mükemmel bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

 

iPhone Ultra İnce Kılıf Modelleri

 

Ultra ince şeffaf telefon kılıfı modellerinden bahsetmeye başlamadan önce bir konunun altını çizmek istiyoruz: İncecik iPhone telefonların üzerindeki kalın kılıfları görmüşsünüzdür, belki siz de böyle bir kılıf kullanıyorsunuzdur. Kalın kılıfın telefonu koruyacağına dair inanış çok yaygın. Oysa bu maalesef doğru değil. Önemli olan, iPhone kılıfının, telefonu ısıtmayacak kadar esnek ve ince olmasına rağmen darbelere karşı mükemmel koruma sağlayan bir malzemeden yapılmış olmasıdır. bast ultra ince şeffaf kılıflar polipropilen malzemeden yapılıyor yani telefonunuzu kusursuz biçimde koruyacak kadar sert ama fazla ısınmasına neden olmayacak biçimde esnek!

 

iPhone 13 serisi, iPhone 12 serisi, iPhone 11 serisi… Tüm bu iPhone serilerinin her modeli, birbirinden şık ve yazılım ve donanım özellikleriyle teknolojinin son imkanlarını sunan nitelikte. Bu telefonlara yakışan incelikte bask ultra ince şeffaf kılıf modelleri ile telefonunuzun üzerinde bir kılıf olduğu belli bile olmayacak.

 

 

Ultra İnce Kılıfların Özellikleri

 

Ultra ince telefon kılıfı, parmak izi ve leke tutmayan bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji sayesinde iPhone’u çarpma ve çizilmelere karşı tam anlamıyla koruyor, üstelik 0.35 mm incelikte ve sadece 32 gram ağırlıkta!

 

bast ultra ince şeffaf telefon kılıfı, hassas birebir kesimi sayesinde telefona tam olarak oturuyor ve telefonunuzun estetik açıdan görüntüsünü değiştirmiyor. Ultra ince şeffaf telefon kılıfının yükseltilmiş çerçeveleri, kamera koruması da sağlıyor.

 

Ultra ince şeffaf telefon kılıfında ağır metal ya da toksik malzeme bulunmuyor; mikrobiyolojik yüzey testlerini başarıyla geçen ultra ince telefon kılıfının mükemmel renkleri, tarzınızı tamamlıyor:

 

 

 

 

 

bast Ultra İnce Serisi Rengini Seç!

 

Şeffaf, siyah, beyaz, mavi, flamingo, lila… Tasarım harikası iPhone’a yakışan nitelikte incecik bir kılıf, üstelik mükemmel renk seçenekleriyle! İster en favori renginizi alın ve kılıfınız imzanız olsun; ister birkaç renk seçin ve günlük tarzınıza göre telefon kılıfınızı değiştirerek, eğlenin. Ultra ince şeffaf telefon kılıfıyla her halükarda telefonunuzun darbelere karşı güvende olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayın!

Bu Haberi Paylaşın