Başkasının İnstagram Şifresi Nasıl Öğrenilir?

Instagram Hesabın Şifresini Nasıl Öğrenebilirim?, Instagram Şifresi Kaç Kez Yanlış Girilebilir?, Başkasının İnstagram Şifresi Nasıl Öğrenilir?, Detaylar yazımızda…

Farklı bir kullanıcının şifresini öğrenmek isteyenler Instagram hesaplarını kırma ve hackleme işlemi yapabilmektedir. instagram profil fotoğrafı büyütme ile Hesabınızın güvenliği için şifrenizi doğum tarihi ve kolay anlaşılabilecek sıralı numara ve harflerden oluşturmamanız gerekir. Instagram hesapların güvenliğini sağlamak için iki aşamalı güvenlik istemi geliştirmiştir. Özellikle popüler Instagram hesaplarının yüksek takipçi sayısı bulunduğundan şifre ve güvenliğe özen göstermeleri gerekir.

Takipçi sayısı yüksek olan influencerlar reklam ve pazarlama aracılığı sayesinde yüksek tutarlarda para kazanabilmektedir. youtube video indir paketlerini Popigram internet adresinden 5 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ve gerçek kullanıcılar ile satın alabilirsiniz. Hesabınızın şifresini unuttuysanız yapmanız gerekenler:

  • Oturum açma ekranında “şifreni unuttun mu?” linkine basınız
  • E-posta, telefon, kullanıcı adı ya da Facebook ile giriş seçeneğini belirleyin
  • Talimatları izledikten sonra mail yada telefon aracılığı ile gelen şifre yenileme linkine tıklayın

Gelen şifre yenileme linkine tıkladığınızda ekran sizi yeni bir şifre oluşturmak için yönlendirecektir. Eşsiz ve kimsenin ulaşamayacağı bir şifre belirlemeniz hesap güvenliği açısından çok önemlidir.

Instagram Hesabın Şifresini Nasıl Öğrenebilirim?

Instagram hesabınıza giriş yaparken altta yer alan “şifreni unuttum mu?” butonuna basarak mail veya telefonunuzu seçerek şifre yenileme linki oluşturabilir veya Facebook hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Facebook hesabınızın şifresi ile Instagram hesabınızı daha önceden bağladıysanız şifrenizi yenilemenize gerek kalmayacaktır. Ayrıca Facebook hesabınızda yer alan arkadaşlarınızı Instagram takipçisi olarak yönlendirerek takipçi sayınızı artırabilirsiniz. Popigram Instagram platformu içinde yer alan instagram fotoğraf indir seçeneklerinden yararlanabilir pratik şekilde hesabınızdaki takipçi sayısını yükseltebilirsiniz.

Instagram Şifresi Kaç Kez Yanlış Girilebilir?

Instagram hesabınıza giriş yaparken şifrenizi 3 kez yanlış girerseniz sistem tarafından güvenlik resmi açılacaktır. Doğru resmi seçerseniz hesabınıza giriş gerçekleşecektir. Ancak 10 kereden fazla hatalı şifreyi üst üste girerseniz Instagram hesabınız 1 saat kadar kullanılamaz olacaktır.

Instagram Çalınırsa Ne Olur?

Çalınan hesaplardaki mail değiştirildiğinden Instagram kullandığınız maile uyarı bildirimi gönderecektir. Hesabınızın çalınmaması için güvenliğinizi artırmalısınız. Aksi halde takipçileriniz, paylaşımlarınız ve diğer emekleriniz boşa gidebilir. Hesabınız için takipçi, beğeni, paylaşım gibi etkileşimleri satın almak için güvenli alışveriş yapabileceğiniz buy facebook followers ’u tercih edebilirsiniz.

 

 

Bu Haberi Paylaşın