Bakan Casa Poğlu, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti

Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Bakanı’na gelen Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Khaliliya Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kasapolu, Haliliya’nın sporcularıyla birlikte çeşitli alanlarda ilerleme kaydeden sporculara madalya takdim etti.

Çok sayıda temasla Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Khaliliya Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, gorabet belediye binasında Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile görüşerek bölgede spor alanında yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bakan Kasapolu daha sonra Haliliya sporcularıyla bir araya gelerek basketbol, ​​judo, voleybol, güreş, tekvando ve tekvandoda dünya, Avrupa ve Türkiye’de dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Bakan Kasapoğlu, Kickboks Avrupa Şampiyonu Emrah Yaşar ve Dünya Kupası Şampiyonu Muhittin Akaltun’a madalya ve kupa takdim etti.

Khaliliya’nın sporcularıyla bir süre sohbet eden Bakan Kasapolu, birçok alanda ilerleme kaydeden gençlere başarılar diledi.

Website: gorabettv.com

Bu Haberi Paylaşın