Avukata Sor, Ücretsiz Olarak Hizmetinizde

Avukata sor, başlığından da anlaşılacağı üzere hukuki konularda karşılaştığınız sorunlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Avukata sor konusunda sunmuş olduğumuz hizmetin detayları hakkında bilgi almak için; yazımızın devamını okumanızı tavsiye ederiz.

Avukata Sor Hizmeti Nedir?

Günümüzde neredeyse her alanda hukuki desteğe ihtiyaç duyulabilmektedir. Karşılaşılan veya karşılaşılma olasılığı bulunan tüm hukuki konularda hak kaybı yaşamamak açışından avukata danışmak en doğru tercih olacaktır. Yasal haklarınız bakımından sizi aydınlatan, yaşadığınız uyuşmazlık ya da sorun hakkında çözüm için en doğru yolu seçmek konusunda size yol gösteren, olaylara geniş çerçeveden bakabilen bir avukattan yardım almak lehinize olacaktır. Bu hukuki desteğe ihtiyaç duyduğunuz anda kısa yoldan sizin için gerekli bilgilere erişmek isteyebilirsiniz. Hukuki anlamda öğrenmek istediğiniz tüm hususlar için, hayatınızın her alanında hukuki bilgiye ihtiyaç duymanız halinde avukatlarımıza soru sorabilirsiniz. Güncel hukuki gelişmeler çerçevesinde, menfaatlerinizi gözetecek şekilde sorduğunuz tüm sorulara etkin ve hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz. Avukata soru sor bölümünü kullanarak alanında tecrübeli avukatlarımızdan karşılaştığınız her hukuki problem için yanıt alabilir hak kaybı yaşamadan çözüme ulaştırabilirsiniz. Sorduğunuz her soru karşısında avukatlarımız ile sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Bu iletişim sayesinde sonuç odaklı bir çözüm yolu, objektif bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Bu kapsamda Anadolu Avukatlık Bürosu olarak, tüm soru ve sorunlarınız için buradayız. Avukata sor, sayfamıza göz atarak detaylar hakkında daha fazla bilgi alabilir veya iletişime geçebilirsiniz.

Online Avukata Sor Ücretsiz

Online şekilde hukuki konuda aklınıza takılan soruları alanlarında uzman avukatlara danışma imkanı sağlayabilirsiniz. Online avukata sor hizmeti sayesinde karşılaştığınız hukuki ihtilaflar hakkında nasıl bir yol seçmeniz gerektiği hususunda pratik şekilde cevap alabilirsiniz. Bu şekilde açık ve anlaşılır bir dil kullanarak sorduğunuz her soruda etkin cevaplar alarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Avukata sor hizmetini kullanarak avukatlarımıza soru sormanız halinde ivedilikle sizlere dönüş sağlanacaktır. Anadolu Avukatlık Bürosu olarak sizlere sunmuş olduğumuz bu hizmetten hukuki danışmanlık kapsamında olmadığı sürece herhangi bir ücret alınmamaktadır. Bu hizmet ile sorularınıza en temel haliyle cevap verilecek olup soracağınız soruların mahiyetine göre Avukatlık Ücret Tarifesi gereğince danışmanlık ücreti gerektiren bir durumun oluşması halinde avukatlarımız tarafından bu konuda bilgilendirileceksiniz. Bu hizmeti kullanarak sormuş olduğunuz sorularda açık ve net şekilde bilgi almak istediğiniz konuyu aktarmanız, yalnızca olayla ilgili hususlar hakkında bilgi vermeniz sizlere daha net bir bilgi aktarımı yapmamızı sağlayacaktır. Birden fazla hukuki sorunuzun bulunması halinde ayrı ayrı iletmeniz daha faydalı ve etkili olacaktır. Bizlere ilettiğiniz talep büromuzda danıştığınız konuda uzman olan avukatımıza yönlendirilerek bu avukat ile iletişim kurmanız sağlanacaktır.

Avukata Sor Ücretsiz

Avukata sor ücretsiz konusu hakkında yanlış anlaşılmaları engellemek adına yazımızın devamını okumanızda fayda vardır. Bireyler için hukuki süreç başlatmak ya da hukuki destek almak noktasında avukatlardan alacakları danışmanlık hizmetinin ücret mahiyeti önem arz etmektedir. Bu kapsamda bireyler önemle bilmelidir ki; Avukatların vereceği danışmanlık hizmetlerinin ücretsiz yapılması mümkün değildir. Avukatların sağladıkları hukuki danışmanlık hizmetinden talep edebilecekleri üst sınır konusunda bir düzenleme yoktur; fakat Avukatlar Türkiye Barolar Birliğine tabiidir ve bu sebeple Türkiye Barolar Birliğinin her yıl için belirlediği ve Resmi Gazetede yayımlanan İstanbul Barosu Asgari Ücret Çizelgesi’ne bağlı olarak danışmanlık ücret tarifesinin alt sınırına uymakla yükümlüdürler. Aksi takdirde ücretsiz hukuki  danışmanlık verildiğinin tespiti halinde disiplin yaptırımına uğramaları söz konusu olacaktır. Bu sebeple Avukatlık Kanunu uyarınca online veya yüz yüze avukattan aldığınız danışmanlık hizmetinin ücretsiz olmasının mümkün olmadığını hatırlatmak isteriz. Nitekim avukatların bilgi ve birikimlerini profesyonel olarak paylaşması hukuki danışmanlık hizmeti ile verdiği emeğin karşılığını alabilmesi yasa gereği olduğu kadar hakkaniyet bakımından da oldukça gerekli ve önemlidir. Bu sebeple avukatların sağladığı hukuki hizmetten ücretsiz olarak yararlanma isteminizi teklif dahi etmemeniz önemli rica olunur.

Sanal Avukata Soru Sorma

Yaşadığımız çağda neredeyse her alanda sanal ortamdan faydalanmaktayız. Teknoloji sayesinde hızlı bilgi alma olanağı artmıştır. Bu anlamda artık kişiler hukuki sorunları hakkında internet üzerinden de bilgi edinebilmektedir. Sanal avukata soru sorma konusunda bazı  hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. İnternet üzerinden yapılan bilgilendirmelerin uzman kişiler tarafından yapılması güvenilir ve tatmin edici olması açısından çok önemlidir. Yaşadığınız olay veya karşılaştığınız durum karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Böyle durumlarda öncelikle hukuki durum tespiti yapılıp ardından hangi yolun seçileceğini belirlemek gerekecektir. Bu noktada bu tespitlerin avukatlar tarafından yapılması ileride oluşabilecek telafisi mümkün olmayan hak kayıplarınızı en aza indirecektir. Sanal ortam veya yüz yüze avukata soru sormak sizlerin lehinize olacaktır.Sizler için web sitemizde oluşturduğumuz bu hizmetten bulunduğunuz ülke veya şehir fark etmeksizin sorularına hızlı ve pratik yanıtlar almak için her zaman yararlanabilirsiniz. Alanında uzman avukatlardan aldığınız cevaplar sizler için daha tatmin edici olacaktır. Sanal ortamda avukata sorduğunuz hususlarda en temel biçimi ile cevap alabileceğinizi unutmamalısınız. Daha ayrıntılı cevap almak ya da karşılaştığınız hukuki sorunla ilgili hukuki süreç başlatmak istemeniz halinde büromuzu ziyaret etmeniz daha yararlı olabilecektir.

Avukata Soru Sorma Ücreti

Avukatlık Kanunu’nın 164. Maddesinde avukatlık ücreti tanımlanmıştır; “avukatlık ücreti, avukatın hukuki yardımının karşılığı olan meblağı veya değeri ifade eder.” Bu düzenlemeden de anlaşılacağı üzere hukuki yardım terimi avukatın danışan ya da müvekkil için yaptığı tüm hizmetleri kapsamaktadır. Bu hizmetlerin içerisine; vekaletnameye ihtiyaç duyulan işlemler gireceği gibi vekaletnameye ihtiyaç duyulmaksızın yapılabilecek sözleşme hazırlanması, danışmanlık hizmeti gibi işlemlerde girmektedir. Yine Avukatlık Kanunu madde 164 /4’e göre ‘’avukat asgari ücret tarifesi altında iş takip edemez.’’ Bu alt sınır işin niteliğine göre belirlenen Türkiye Barolar Birliği tarafından hazırlanan yeni avukatlık asgari ücret tarifesinde her yıl Resmi Gazetede yayımlanmak sureti ile açıklanır. Avukatların sizlere ücretsiz olarak verdiği bilgiler kısa öz olmaktan ileri gidemeyip ayrıntı içermeyecektir. Dava ve takip dışında kalan hukuki yardımlarla ilgili asgari ücret tarifesinin en alt limitine göre avukata soru sorma 2021 yılı itibariyle için en az 450,00 TL ödeme yapmanız gerekmektedir. Alt limit olarak belirlenen bu ücret bir saatlik danışma ücretin karşılığı olup bir saatten fazla süren danışmanlık hizmetleri için aşan her saat farklı ücretlendirilecektir. Avukata sor konusunda hazırlamış olduğumuz yazımız burada son bulmuştur. Avukatlık hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için https://anadoluavukat.com/   adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın