Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2021-2022

Avşa Adası uygun pansiyonları ile sizlere kişi başı 60 TL’den fiyatlarla ekonomik bir tatil fırsatı sunuyor. Avşa merkezdeki ve Yiğitler Köyü’ndeki denize sıfır, bahçeli yada apart binasındaki müstakil mutfaklı ve banyolu apart pansiyonlar sizlere uygun fiyatlı tatil için yaz aylarında hizmet veriyor.

Tatilde ev konforunu yaşamak isteyenler için apart pansiyon alternatifi daha çok çocuklu ailelerin yada tatil için bütçesi düşük öğrencilerin her yıl alternatifleri arasında yer almıştır. Pansiyonların sunduğu hizmetler konaklamadan ibaret olmakla birlikte odalarında klima, ücretsiz internet, TV, banyo, wc, sıcak su ile duş yer almaktadır.

Ekoturizm Merkezi Avşa Adası Uygun Fiyatlı Pansiyonlarla Sizleri Bekliyor

Ekoturizm denince ilk akla gelen bölgelerden olan Avşa Adası Marmara Denizi’nde yer almakta olup Balıkesir ili Marmara İlçesine bağlı kış aylarında nüfusu 15.000 civarında olan yaz aylarında nüfusunu 10’a katlayan destinasyonlardan biridir. Deniz kum güneş üçlüsünü temiz denizi altınkumlu plajı ile tamamlayan Avşa Adası‘nda yaz aylarında açık 500’den fazla apart pansiyon yer almaktadır. Bunlardan yaklaşık 100’ü merkezde denize yakın yada denize sıfır konumda hizmet vermekte olup diğerleri denize 3-5 dakika yakın konumda çoğunlukla aile işletmesi olarak çalışmaktadır. Avşa pansiyon seçenekleri arasında 2021 yazı itibari ile havuzlu ve kahvaltılı tesislerde hizmete girmiştir. Havuzlu pansiyonlardan bazıları Bahar Aqua Resort, Afissia Garden Hotel, Buseyine Otel’dir. Bu tesisler sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile de misafirlerine uygun fiyatlı konaklama ve yemek sunmaktadır. Uygun fiyatlı tatilin için Avşa Adası pansiyon seçenekleri sizlerin hem aile bütçesine katkı sağlayacak hemde keyifli bir tatil için öncülük edecektir.

avşa merkez pansiyon

Avşa Adası’nda Günlük Kiralık Evlerde Hizmet Veriyor

Yukarıda sizlere bahsettiğimiz apart binalarındaki pansiyon hizmeti haricinde sezonluk, günlük yada haftalık kiralık evlerde hizmet vermektedir. Pansiyonlara nazaran az sayıdaki bu 1+1,2+1 yada 3+1 konseptindeki Avşa Adası kiralık evler daha çok kalabalık aileler tarafından tercih edilmektedir. Daire fiyatı olarak günlük 250 ile 500 TL arasında değişen kiralık evler genellikle 5-7 kişi arasında geniş aileler tarafından tercih edilmektedir. Avşa merkez geneline yayılan evler çoğunlukla denize yakın konumda olup merkeze 5 dakika mesafedeki Yiğitler Köyü’ndedir.

 

Bu Haberi Paylaşın