Avşa Adası Apartları

Avşa Adası sizlere hem doğa hemde bir tarihi sunan doğal güzellikleri, koyları ve plajları ile her yıl şehir karmaşasından uzak durmak isteyenlerin ilk tercih ettiği yerler arasında bulunuyor. Adaya en başta İstanbul olmak üzere Marmara bölgesinin genelinden ve çevre illerden turistler geliyor.

Hatta son zamanlarda adaya yabancı turistlerinde gelmeye başladığı görülüyor. Avşa Adası apartları ile beraber Avşa Adası pansiyon ve otel seçenekleri oldukça geniş bir yapıda. Son yıllarda yapılan yeni yatırımlar ile son derece konforlu ve kaliteli havuzlu oteller`inde sayısında artış görülüyor.

Avşa Adasında Faaliyet Gösteren Apartlar

Avşa Adası`nda bulunan apart konaklama tesisleri otel kalitesini aratmıyor. Türkiye`nin en kaliteli apartları Avşa Adası`nda diyebiliriz. Son zamanlarda hızla artan apart sayısı beraberinde konfor ve kaliteyide getiriyor. Ayrıca bu rekaber fiyatlarada yansıdığından tatilcilerinde yüzü gülüyor.

Avşa Adası’nda hizmet sunan apartlar;

Ayışığı Apart

Ege Motel

Hakan Motel

Şeref Apart

Şirin Apart

Aycan Apart

İnci Motel

Çağlar Motel

Han Apart

Altınel Apart uygun fiyatları ve kalitesi ile öne çıkıyor.

Avşa Adası apartlarının sayısınında artış yaşanması, konaklama seçimlerindede apartların daha çok ön plana çıkmasını sağlıyor.

Avşa Adası Apart Fiyatları

Avşa Adası apart fiyatları oldukça farklılık gösteriyor.Bir çoğu denize sıfır olan bu apartlarda son yıllarda oda kahvaltı hizmetide verilmeye başlandı. Avşa apart fiyatları 30 TL`den başlayıp 80 TL`ye kadar uzanıyor. Fiyatları apartların konumları ve vermiş oldukları hizmet kalitesi çeşitlendiriyor. Avşa Adası`nda apartlar adanın hemen hemen her yerinde karşınıza çıkar. Avşa adası`nın bu denli popüler bir tatil yeri olmasınındaki ana sebeb apartlardan çok yazlık tatil yeri olmasındandır. Adanın denizi, plajları ve gece hayatı oldukça meşhurdur. Sizlerde Avşa adası`nda apart arıyorsanız sizlere tavsiyemiz https://www.avsa-avsa.com Avşa Tatil Rehberi web sitesi olacaktır.

Bu Haberi Paylaşın