Avrupa futboluna dönmek istediği açıklandı

Alman devleri Bayern Münih’te yıllarını geçirmeden önce Athletic Bilbao’da forma giyen yıldız, son iki sezondur Katar’da bulunuyor.

532 maçta 47 gol

532 kariyer maçında forma giyen Martinez, 47 gol attı ve 13 asist yaptı. Xavi Martinez, İspanya milli takımı forması için 8 kez ter döktü. 33 yaşındaki futbolcunun rekabetçi bir takıma imza atmak ve kariyerini orada bitirmek istediği ancak seçimin hemen ardından kadronun harekete geçeceği anlaşılıyor. (Yeni Çağ)

Beşiktaş’ta seçim süreci tamamlandı, gözler başka yöne çevrildi. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak isteyen siyah-beyazlılar, gözünü Adana Demirsport’a dikti. listedeki isim Ben Samet Akaydın.

Blackhawks, bu sezon Güney ile iyi oynayan ve aynı zamanda bir “başkanlık” transferi yapan 28 yaşındaki guardı getirmek istiyor.

Antrenör Valerien Ismael’in kendisini kadrosunda görmek istediği ve Adana Demirspor’un oyuncu için 3 milyon avro ödemek istediği Samet için görüşmelerin onwin devam ettiği söyleniyor.

Beşiktaş ise transfer sorununu takas ve biraz parayla çözmek istiyor. Trabzonspor da bu süreçte Samet Arcade’i kadrosuna katmak istiyor.

35 maçta 3 gol attı

2020-2021 sezonunda Ankara’dan Adana Demirspor’a Keçiörengücü’den 3 yıllık sözleşme imzalayan Samet Akaydın, kalan sezonun ilk 4 haftasında forma giyemeyecek Chance.

28 yaşındaki futbolcu, 35 maçta 3.100 dakika, Çin Süper Ligi’nde 33 dakika ve tarımda 3.100 dakika forma giyen Adana Demirspor’un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella’nın takım başına getirilmesiyle yeni bir sayfa açtı. Türkiye Kupası.

Sahada rakibinin filelerini 3 kez havalandıran Akaydın, 6’da sarı kart gördü. Diğer savunmacı adayları arasında, Genkelbierli’deki eğitiminden sonra İtalyan devleri Roma’ya ve oradan da Verona’ya taşınan Melt Çetin yer alıyor.

Bu Haberi Paylaşın