Garip bir şekilde PS VR2’ye bazı sürprizler getirecek

Etkinlikte öne çıkan giriş şüphesiz yeni PlayStation 5 oyunu olacak. 2022’de vizyona girmesi beklenen Ragnarok ve Naoki Yoshida’nın bu yıl vizyona girme sözü verdiği Final Fantasy 16 etkinliği taçlandıracak.

Sony’nin açıklamasına bakılırsa PlayStation VR2 için geliştirilen birden fazla oyun için “anlık görüntüler” sağlayacak.

Bu devasa oyunlara ek olarak, üçüncü taraf stüdyolardan bazı önemli oyunlar olacak. Siberpunk tabanlı aksiyon-macera oyunu Little Devil Inside ve Stray, merakla beklenen diğer oyunlar gibi öne çıkıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, asistanı ile TSYD Trabzon Şube dergisi için poz veriyor. Tecrübeli teknik adam, hiçbir detayı kaçırmamak için kendilerinin ve yardımcılarının gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Bu başarıda tüm kulüp çalışanları, yönetimi, taraftarları ve herkes işin içinde. Başarı da oyuncularla aynı. “Takımım ve ben bu büyük kulübün başarısına katkıda bulunmak için çok çalışıyoruz. ”

“Hiçbir teknik direktör bir takımı tek başına şampiyon yapamaz” diyen tecrübeli koç, “Ben takım çalışmasının en üst düzeyine inanan bir adamım. Eğer bir başarı varsa, renderbet bu sadece benimle ilgili değil. Bu bizim işimiz. karşılıklı güven, fedakarlık, çalışkanlık takımı.Takımımızda yeri olan hepimiz, görev yaptığım süre boyunca aynı özveri ve samimiyetle bu işe sahip çıktık. performans, sağlık, gelişim, rakip durumu vs. en ufak detayı bile kaçırmadan yoruluyoruz ama hiç durmuyoruz.Bunu büyük bir özveriyle, paylaşılan başarı ile yapıyoruz.”

Lig sonrası tatile giden Avic, “Birkaç gün aramız vardı ama çok yoğun bir programımız var. Bir yanda Şampiyonlar Ligi, diğer yanda yeni programın planlaması. Herkes. Bizim takımımızda da bu sırada.

Bu Haberi Paylaşın