Akyapı Metkap Projesi Bir Çevre Dostu Arıtım

Akyapı metkap ortalama olarak 18 bin metre kare arsa üzerinde toplam 137 adet atölye yanı sıra inşaat alanları ile beraber metal boyama sektörü içerisinde geniş alanlar ve teknik altyapı yanı sıra merkezi konum gibi birçok ihtiyacı tek başına karşılayabiliyor. 74 bin 745 metre kare, 14 bin metre kareye kadar genişleyebilir alan olmasının yanı sıra atölye genelinde farklı metre kare ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak sunuyor. Birçok farklı ihtiyaçlara uygun bir şekilde metre kare boyutları da sunulabiliyor. Atölye genelinde kat yükseklikleri 6,5 metre ile 8 metre arasında değişiklik gösterebiliyor. Metkap hizmetleri ile beraber ayrıcalıklı bir olay sunmaya devam ediyor.

Mimarlık alanında yapılan tasarımları sunulan proje genelinde sirkülasyon sistemleri ile beraber iki farklı bloklardan meydana geliyor. Bu sirkülasyon sistemleri sayesinde atölyelerin yer aldığı tüm katlar için araçlarda kesintisiz sirkülasyon sağlama ve her kata ayrı erişim olanakları sunuluyor. İki blok, bodrum katı yanı sıra tahsis edilmiş olan teknik ve otopark alanları için ayrılan teras katları da dahil edilecek şekilde 5 farklı kattan meydana geliyor. Her atölye içerisinde özel ve misafir alanları da yer alıyor.

Metkap Projesinin Özellikleri

Proje genelinde her atölye içerisinde en az bir adet doğalgaz girişleri yer alırken metrekarelere 250 watt enerji elektrikleri de sunuyor. Bu enerjilerin güçlerinin farklı ihtiyaçlara göre ayarlanması için de yedek olan trafo alanları sağlanıyor. Proje geneli içerisinde bir yandan da metal ve plastik konumlarda olan kaplama sektörünün ihtiyaçlarına göre kimyasal karışımlı olan suya dayanıklı zemin yalıtım sistemleri de yer alıyor.

Proje daha çok Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı için 5 dakika, TEM otoyoluna 10 dakika, E5 otoyollarına 12 dakika, İstanbul Havalimanları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ambarlı limanlarına 30 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ülkenin sanayi ile yatırım alanları için en hızlı büyümeye devam eden bölgelerinden olarak bilinen Arnavutköy ile Hadımköy sınırlarında yer alan proje içerisinde metal ile plastik kaplama sektörü içerisinde operatörlere bir sanayi merkezi içerisinde yer alam avantajları da veriliyor.

Seyran Şehir Projesi

Metkap Akyapı Seyran Şehir konumu ile beraber mimari yapısı ile beraber farklı olan ayrıcalıklı yaşam alanlarını Metkap projesi ile kaplamaya devam ediyor. Günümüze kadar en yüksek primleri vermeye devam eden yaşam odaklı projeler içerisinde deneyimledikleri projelerin hiçbir zaman yatırım ya da yaşam projesi olarak değil de sınıflandıramadıkları ve %50 oranlarına kadar prim getirileri sağlamalarından dolayı götürüleri olduğunu söyleyen yetkililer tüm insanların yüzdesi yıl içerisinde geliştirdikleri odaklı ilerledikleri proje olarak yer alıyor.

Kısa süre içerisinde yüksek prim getirileri sunması beklenen insan ve aile hayatının önemli bir konumunda yer alması bekleniyor.

 

Bu Haberi Paylaşın