ADATA XPG, XPG GAIA Mini Oyun PC’sini Tanıttı

Oyuncular, Espor Uzmanları ve Teknoloji Meraklıları için sistemler, bileşenler ve çevre birimleri sağlayıcısı olan ADATA XPG, bugün XPG GAIA mini oyun bilgisayarını duyurdu.

XPG GAIA, sınırlı masaüstü alanına sahip olan ancak bilgi işlem gücünden ve özelliklerinden ödün vermek istemeyen oyuncular ve içerik oluşturucular için tasarlanmış 5 litrelik kompakt bir sistemdir.

Intel NUC 9 Extreme Kit – Ghost Canyon’a dayanan XPG GAIA, 5,00 GHz’e kadar çalışan ve sekiz çekirdeğe sahip Intel Core i9-9980HK [1] işlemciye sahiptir.
45 W’lık düşük TDP sayesinde daha az ısı üretir ve daha az güç tüketir. Dahası, XPG GAIA geleceğe hazır hale getirmek için 202 mm’ye kadar ek bir grafik kartı ile donatılabilir.

Kompakt 5 litrelik form faktörü ile XPG GAIA, işleri düzenli tutmak için masaüstlerinde veya masalarda değerli alanı boşaltacaktır.

Boyutu yurt odaları, stüdyo daireler ve küçük ofisler gibi daha küçük alanlar için idealdir.

Küçük form faktörü, ihtiyaç duyulduğunda hareket etmeyi nispeten kolaylaştırır, hareket halindeyken LAN partilerine veya etkileyicilere ulaşmak için harikadır.

Yan file panellere sahip sade ve minimalist dış tasarımı, hemen hemen her alana mükemmel uyum sağlar.

Yan kafes paneller, formun ötesinde, dizüstü bilgisayarlardan daha üstün etkili optimum termal kontrol ve soğutma sağlar.

XPG GAIA, sorunsuz ve kararlı hız aşırtma için Intel XMP 2.0’ı desteklerken aynı zamanda en üst düzeyde kararlılık ve nefes kesici hızlar sağlayan 32 GB (2×16 GB) 3200 MHz sınıflandırılmış DRAM ile birlikte gelir.

Bu arada, ödüllü bir XPG SX8200 Pro katı hal sürücüsü saniyede 3500 / 3000’e varan sıralı okuma / yazma hızları sunar.

Ayrıca, 40dB’ye kadar düşük gürültü seviyelerini koruyabilen ve minimum dikkat dağınıklığı sağlayan 500 W 80 Plus Platinum dereceli güçlü ancak oldukça verimli bir Flex ATX güç kaynağına sahiptir.

Bu Haberi Paylaşın