Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporunu yayımladı.
Yayımlanan raporda, “Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, batı kesimlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının, pazartesi günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.” denildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz (Sinop hariç), ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Yağışların, bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
İLKHA
1
Yeni Alınan Buzdolabı Kaç Saatte Soğutur?
5013 kez okundu
2
Buzdolabına Sinmiş Bozulmuş Et Kokusu Nasıl Giderilir?
3415 kez okundu
3
Ağıralioğlu: “TBMM tutanaklarında ‘bilinmeyen dil’ denilmesi rencide edici”
2792 kez okundu
4
En İyi Film İzleme Siteleri
1351 kez okundu