Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store, düzenlediği basın toplantısında, Covid-19’a yönelik kısıtlamaların bugün saat 23.00 itibarıyla gevşetileceğini, 17 Şubat itibarıyla da kaldırılacağını açıkladı.
Başbakan Store, “Bu gece 23.00 itibarıyla evden çalışmalar kaldırılacak, restoranların alkol servisi tekrar serbest bırakılacak, tiyatro, spor müsabakaları gibi etkinliklerde seyirci kısıtlamasına son verilecek” dedi.
Store, Covid-19 aşılma oranın çok yüksek olması nedeniyle salgına karşı büyük bir başarı yakaladıklarını, bir aksilik olmaması durumunda 17 Şubat itibarıyla tüm kısıtlamaların kaldırılacağını belirtti.
Norveç’te Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı bin 440’a, vaka sayısı da 781 bin 49’a yükseldi.
İLKHA
1
Hantavirüs Nedir? Belirtileri, Bulaşma Yolları, Tedavisi ve Korunma Yöntemleri
6694 kez okundu
2
Hızlı acıktıran besinlere dikkat !
5662 kez okundu
3
Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir? Doğal Tavsiyeler
5495 kez okundu
4
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt: Hemoroid İçin Erken Tanı Önemli
5206 kez okundu
5
“Artık Tahammülüm Kalmadı” diyenler dikkat !
5054 kez okundu