30 Ağustos Zafer Bayramı Yozgat’ta kutlandı

Yozgat Valiliği’nce Cumhuriyet Meydanında 30 Ağustos Zaferi’nin 98.Yıldönümü kutlama etkinlikleri düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni, Yozgat Valisi Ziya Polat ve Protokol Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çelenk Sunma Töreninin ardından Şehitlik ziyaret edilerek dualar edildi, Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

30 Ağustos Zaferi dolayısıyla Yozgat Valiliği bir mesaj yayınladı.

Yozgat Valiliği:
“Birlikteliğimiz bağımsızlıktan geliyorsa, özgürce yaşayabiliyorsak bu topraklarda, kazanılan zaferler sayesinde. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

Bekir Bozdağ:
“Milletimiz,bayrağımız,vatanımız ve devletimiz için can veren tüm şehitlerimiz ile Cumhuriyetimizin banisi,Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve gazilerimizi rahmet,dua ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın:
“Yozgat Valiliği’nce Cumhuriyet Meydanında düzenlenen, 30 Ağustos Zaferi’nin 98.Yıldönümü kutlama etkinliklerine sevinçle katıldık. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel:
“Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. Mustafa Kemal ATATÜRK. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun…”

Yozgat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü:
“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Milli mücadelemizde vatanı için, canını ortaya koyan 15055 şehit… Rahmet, minnet ve şükranla…”

Bu Haberi Paylaşın