Yerine ilk profesyonel lig maçını oynadı

  1. dakikada Fenerbahçe Luis Gustavo uzak mesafeden şutunu çekti ve top kale direğinin yanından dışarı uçtu.

Gol | 89. dakikada Fenerbahçe farkı 5 sayıya çıkardı. Savunma hatası nedeniyle topu alan ve ceza sahasına giren İrfan Can pasını boş bir Valencia’ya yönlendirdi. Tecrübeli bir oyuncu topu boş kaleye gönderiyor. 0-5

Volkan Bayarslan’ın son düdüğü çalarak 90 dakika Fenerbahçe’nin 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Premier Lig’in son haftasında Beşiktaş, Konyaspoll’u konuk ediyor. Maçın ilk yarısında Konyaspoor, Beşiktaş’tan biraz daha iyiydi. 42. dakikada konuk ekip Rachmanovic’in golüyle 1-0 öne geçti. Konyaspoor, ikinci yarının ilk yarısında etkili bir oyun sergiledi. Sadece Beşiktaş’ta yaşanan oyuncu değişikliğinin ardından siyah beyazlılar topu daha fazla ayakta tutmaya başladı. Kartal 90+1’de Kenan Karaman ile istediği golü buldu: 1-1. Maçta başka gol kalmayan Siyah Beyaz, sezonu bir puanla tamamladı. Konya Spor ise sezonu üçüncü sırada tamamlayarak önümüzdeki dönemde Avrupa müsabakalarında ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

oyunun dakikaları

⏱ 1′ Beşiktaş maça başladı.

⏱ 7′ Konyaspor gole çok yaklaştı. Sol kornerden ceza sahasına giren top ceza sahasının gerisinde Urkan’ın önüne bırakıldı ve Urkan mariobet açıkta bırakıldı. Genç futbolcu sadece en iyi Ota’dan şut çekiyor.

⏱ 10′ Beşiktaş mevcut. Rachid Ghezzal, Konyaspor’un faul pasını savunması üzerine topu aldı, 10 metre dripling yaptı ve ardından ortalama 30 metreden şutunu çekti, kaleci Sehic nakavt etti.

Bu Haberi Paylaşın